Erdem sonuçtan memnun

Tatil.com Fiyaskosu

14 Kasım 2024 19:56

Tatil.com'dan aldığımız tur ile nasıl paramızla rezil oluruz adlı filmi bize çektirdikleri için çok teşekkür ederiz. Hangisinden başlayalım? Seyahate 1 gün kala 'Uçağınız iptal, o yüzden sizi İstanbul aktarmalı İzmir'e göndermek zorunda kaldık' dediler. Biz de inanıp 'Tamam, yapın' dedik. Sonra bir de öğrendik ki o uçak iptal olmamış.

Bu acente bilet almayı unutmuş. Gelirken öğrendik. Tabii bu yine iyi hal diyelim. Mısır havaalanına geldik. Transfer olmamız gerekiyor. Bütün yolcular gitti, 'Sizin isminiz yok, alamayız' dediler ve havaalanında öyle kaldık. Nereyi arayacağımızı bilmiyoruz, ne yapacağımızı bilmiyoruz, rezil olduk. Derken taksiyle mecburen gittik.

Daha sonra müşteri temsilcisine ulaştık, durumu anlattık, 'Hemen sizi arayacaklar' dediler. 10 dakikaya aradılar sanmayın, 7 saat sonra aradılar ama yapacak bir şeyleri yokmuş. Tebrik ederek kapattım telefonu. Şimdi ülkeye döner dönmez ne yapılabilir bilmiyorum ama ben paramla rezil olamam, bütün hukuki işlemleri yapacağıma söz veriyorum.

03 Ocak 2025 12:05 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Başvurunuz ile ilgili tarafınıza en kısa sürede geri dönüş yapılacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

Erdem
Erdem
03 Ocak 2025 12:10

Aradan 2 ay geçmiş vallahi süper hızlısınız. En kısa zamanda 1 sene sonra ulaşırsınız ne kaldı şunun şurasında topu topu 365 gün. Bekleriz bekleriz sıkıntı yok. CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti de aynısını söyledi.

Gulsen
Gulsen

Hiç şaşırmadım yaşadıklarınıza. Böylesi firmaları afişe edip kendilerine çeki düzen vermelerine zorlamak gerekiyor. İnsanları mağdur etmek bu kadar kolay olmamalı 😡

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Kabusu: Tatil.com'un Sorunları

27 Kasım 2024 19:41