Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Mağdur Etti. Para İadesi Yapmıyor

05 Eylül 2024 11:39

Tatilbudur'dan rezerve ettiğimiz Grand cortez otel inanılmaz derecede pis. Aqupark tarafındaki havuz resmen lağım kokuyor. Kaldığımız süre boyunca hiç temizlendiğini görmedik. Bakımsız kırık dökük kaydıraklar sebebi ile çocuğumuz ayağını kestirdi hiç ilgilenen olmadı. Yemeklerin içinde kıl tüy ne ararsan. Kalitesiz hep aynı yemekler. Denizi keskin kayalık taşlı. Hadi her şeyi göz ardı ettik ama pislik göz ardı edilemez. Odamızda havlular çarşaflar hiç değişmiyor. Lekeli havlular tekrar konuluyor. Çocuğumuz bu pislik içinde hastalanınca ve hali hazırda kırık kaydıraklar sebebi ile ayağı da kesilince erken çıkmak istedik ancak Tatilbudur hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Para iadesi istiyoruz. Rezervasyon no:420054766

05 Eylül 2024 11:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

05 Eylül 2024 12:17

Herhangi bir çözüme ulaşmadı

05 Eylül 2024 14:37
05 Eylül 2024 16:45

Buraya yazdığınız şeylerle görüşmelerimizin alakası yok. Para idesi yapamayacağınızı söylediğiniz halde bize ne zaman çıkacaksınız diye arıyorsunuz madem para iadesi yapamayacaksınız bizde gönlümüz ne zaman isterse o zaman çıkarız

03 Eylül 2024 12:59
Sebahattin sonuçtan çok memnun

Sebahattin
01 Temmuz 2025 13:25
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 00:25
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 20:25

10 Ağustos 2024 02:50