Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 22:55

3 ay önce aldığım yatak odası takımından nefret ettim. Böyle kalitesiz bir takım hayatımda görmedim. Ucuz desen değil, kalitesiz, fiyatlı kötü bir ürün. Her yeri dökülüyor, dolap sağlam durmuyor. Sanki deprem oluyor. Odada yatağın başı kendi bırak alt tarafı baza kısmı zaten yarım eksik, yatak komple çöp. Anlatılmaz, yaşanır. Mağazadaki gördüğümüz kalitesinden eser yok, bildiğiniz kalitesiz dolap kapakları emanet duruyor. Çekme çekilmiyor, kapanmıyor, bildiğiniz ikinci el ürün verdiniz ve de şikayet dönüş yapmıyorsunuz. Montaj ekibiniz kalitesiz bir firma, çok ayıp. Bir de düğün takımı aldık. Almaz olaydık, paramızla kötü ettiniz. Ürünün değişim ya da iadesini talep ediyorum. İnsan yerine koyup ararsınız umarım, yoksa tüketici mahkemesinden tazminat kadar gideceğim.

10 Ekim 2023 13:58 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Taşpınar çözüm ekibinden Ayşenur ben. Tarafıma ulaşırsanız sorununuzun çözümü için görüşme yapabiliriz.

Ebrar
10 Ekim 2023 15:01

Atıyorum açmıyorsunuz nasıl bir firma sadece mağdur ediyorsunuz açın su telefonu yeter

Merhaba efendim biz buradan isminizi ve numaranızı görüntüleyemiyoruz 0850 420 60 60 numaradan ulaşım sağlarsanız yardımcı olabiliriz

Ömer
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu yaşıyoruz maalesef her şey satana kadar

Tuncer
16 Aralık 2023 12:49
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur
13 Ağustos 2024 17:25