Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Elvankent Şubesinden Aldığım Chester Koltuk Takımında Sorunlar

31 Ekim 2023 12:07

Taşpınar Elvankent şubesinden 05.05.2023 tarihinde elden taksitle 24.500 TL'ye chester koltuk takımı aldım. Koltuğun geldiği ilk hafta arka kısımlarında büzüşme ve yığılma meydana geldi. Taksit ödemeye gittiğimizde kayıt açtırdık, ancak 1 ay geçmesine rağmen gelen giden olmadı. Diğer ay taksit ödemeye gittiğimizde ise gelmediklerini söylediğimizde sisteme baktılar ve kayıt hiç açılmamış olduğunu söylediler.
Yeniden kayıt açtırıp, 1 ay içinde gelip aldılar ancak 9. Ayda teslim edildiği halde sorunlar hala devam ediyor. Ayak kısımları zaten 4 ay boyunca kullanılmadığı halde sorunlu durumda ve hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor ve yardımcı olunmuyor. Alırken 5 tane kefil istiyorlar.

Ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım dediğimde ise 'git yap, Tüketici Mahkemesi bir şey yapmıyor' deniliyor. Ben de mahkemeye başvurdum. Kalitesiz bir firma.

Belkıs
31 Ekim 2023 12:05

Koltuğun yığılma kısmı bu kadar kalitesiz  hiçbir yerde görmedim alırken iyi sorun olunca suratları 5 karış

03 Kasım 2023 12:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Taşpınar çözüm ekibinden Ayşenur ben. Tarafıma ulaşırsanız sorununuzun çözümü için görüşme yapabiliriz.

Belkıs
03 Kasım 2023 12:33

Kaç kere aradık sorunu çözmediniz artık Tüketici Mahkemesi'ne verdik.

17 Nisan 2024 22:35
Candan sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınar'dan Aldığım Koltuk Kırıldı, Garanti Sorunu!

20 Mayıs 2024 15:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 17:24

18 Ocak 2024 17:33