Tarz Design Mobilya (Bayrampaşa) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı

Nusret
14 Ağustos 2024 02:39720

Biz düştük, Allah sizi düşürmesin. Ne teslimat tarihlerine uyarlar, ne siparişinizde 'tabii yaparız' dedikleri renklere ve modellere uyarlar, ne de hata ile eve gelip takarken kırdıkları ürünün yenisini getirirler. Hepsi yalan dolan. 3 aydır takarken kırdıkları dolap kapağını getirmelerini bekliyoruz. Ondan önce de söz verdikleri renk değişikliklerini yapmalarını bekledik, onu da yapmadılar. Söz verirken bizde yanlış olmaz, yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz deyip yardımcı olarak çalıştırdıkları polis emeklisi dayılarını kefil güven aracı gösterirler, sizi kandırırlar. Ya sattıkları sandalyenin alt çizdirmez kapağını bile bulup getiremiyorlar, ne diyeyim ben size. Hele bir de hediye sözü verdilerse yandınız. Hediyeyi bırakın, parasını verdiğiniz ürünleri tam getiremeyecek kadar ticaret ahlakına sahipler. Parayı alırken anında isterler. Paranızı alır kullanır. Aylarca istediğiniz tarihte malı istediğinizde mirin kırın yapıp aylar geçse de eksikleri tamamlayamaz, sözlerini tutamazlar. Ben bu adamlara çok sabrettim. Hakkınızı yasal yollara başvurmadan alamazsınız. Ticaret, maliye bakanlıkları, hakem heyetleri ve esnaf odalarına şikayette bulunun. Çevrenizi, etrafınızı uyarın. Buradan alışveriş yapacaksanız da ürün evinize gelmeden tek kuruş vermeyin, siz de yanmayın.

Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!

Aslı
10 Haziran 2024 12:461.256

Hayatımda nadiren de olsa yorumlara bakmadan, çok araştırmadan karar veriyorum ürün alırken. Keza bu da öyle oldu ama al...

Özispa Koltuk Mobilya Yanlış Ve Eksik Ürün Teslimatı, Sürekli Gecikme

Adil
7 Eylül 2024 02:15548

Mağazada ürünü beğendik aldık ama iki farklı renkte ürünler geldi. Ürünler aynı odaya alındı. Telefonda çok güzel ilgili...

Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme

Esra
25 Ocak 2024 14:552.801

Koltuk takımı ve yemek masası takımı aldık, '2-3 haftaya teslim ederiz' dediler. Neyse, 3 hafta sonra aradılar; şu an ev...

Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme
1 Destek