Tarım Ve Orman Bakanlığı Kedilerimde Çip Var Fakat Petvet Kaydı Yok.

22 Haziran 2023 21:23

2019 yılında Kadıköy belediyesinde 3 kedime çip takılmıştı fakat takılan çiplerin hiçbirine kayıt oluşturulmamış. Ben bunu tesadüfen veterinerim söylediğinde öğrendim ve çip kayıtları için son tarih geçmişti. Hem İlçe Tarım Bakanlığına hem de Kadıköy Belediyesi sahipsiz hayvanlar rehabilitasyon ve eğitim merkezine (çipler burada takılmıştı) gittiğimde söylenen açıklama takibini yapmamamın bir ihlal olduğu ve cezai parayı ödemem gerektiğiydi. Özellikle bugün tekrardan Kadıköy Belediyesine gittiğimde ve sadece çip taktırıldığını dair bir belge istediğimde rencide edilircesine bunun kendilerini ilgilendirmeyen bir ihlal olduğunu söylediler.

Bu konuda acil yardım istiyorum.

Betül
Betül

Merhabalar biz de benzer bir sorunla karşı karşıyayız acaba çözüme ulaştırabildiniz mi

Ayşe
Ayşe

Kedinin pasaportunda çipin takıldığı tarih ve hangi veterinerde takildigi, CIP numarası yazıyor oradan kanıtlanmıyor mu ayrıca tarım bakanlığı hangi çipi hangi veterinere verdiğini kayıt ediyormuş CİMER'e şikayette bulunun pasaportun fotoğraflarıyla Not: bugün sokakta kedi bulduk çipi var çipe veri işlenmemiş sahibini bulamadık yarin tarım il müdürlüğüne soracagizda hangi veterinere vermiş kedide takılan çipi oda kediyi belki tanıyıp belki sahibini hatırlayacak yani şükredin ki kediniz falan kaybolmadan fark ettiniz

Tarım Ve Orman Bakanlığı Sokaktan Kedi Sahiplenip Çip Taktırmak İsteyene 6000 Tl Para Cezası

23 Mart 2024 14:58

Köyceğiz İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Şikayeti