Köyceğiz İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Şikayeti

Köyceğiz İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Şikayeti
09 Aralık 2024 01:48

27-11-2024 de Muğla/ Köyceğiz ilçe tarım müdürlüğünde kedime çip taktırdım ve pasaport aldım. Kaydı yapan Veteriner teknikeri ş** S**'a defalarca yurt dışına çıkacağımızı belirtmeme rağmen pasaport için kedinin resminin gerekmediğini belirti ve sayfaya şeffaf sticker yapıştırdı. Daha sonra pasaportta yurt dışına çıkacaklarda zorunlu yazısını gördüm. Bu defa biz hep böyle veriyoruz sorun olmuyor dedi. Resmi belgede yazdığı için gümrüklerde sorun yaşamamak için yenilenmesini istedim.

Kendi hatası olmasına rağmen 2. Defa 100TL pasaport ücreti aldılar. Sonradan imza yerine kaşe basılmadığını fark ettim. Bu defa da kaşem bozuk öyle idare edin bir şey olmaz dedi. Başka veterinerin kaşesini basmak istedi. İtiraz edince birisi ile telefonda görüştü. Telefondaki kişi ona kendi kaşesini basması gerektiğini söyledi. Bana ne yapacağız şimdi diye soruyor utanmadan.

Ben de yani kaşe yaptırın bir zahmet dedim. Tarım Cebinde uygulamasına girdiğimde de sahip kısmında adımın ve adresimin yazmadığını gördüm. Başkalarının da bu sorumsuzluktan zarar görmemesi için bu kişiden şikayetçiyim. Zararımın tazminini istiyorum. Aynı yerde 2. Kedimi kaydettirdim. İşlemi yapan veteriner tüm bu işlemleri hatasız yaptı.

Tarım Ve Orman Bakanlığı Sokaktan Kedi Sahiplenip Çip Taktırmak İsteyene 6000 Tl Para Cezası

23 Mart 2024 14:58

Kedimin Çip Kaydı Yok: Tarım İlçe Müdürlüğü Hatası