Gözde sonuçtan memnun değil

Soğuk Havuz Ve Hijyen Sorunlarıyla Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil Deneyimi

04 Kasım 2024 00:00

Biz hem Taraklı da gezmek hem de termal otelde tatil amaçlı 3 gece 2+1 oda kiraladık. 5 kişi olmamıza rağmen odada 3 tane havlu vardı, resepsiyonu aradık uygulama bu şekilde denildi yollanmadı. Çarşaf ve nevresim eksikti onu yolladılar. Çaydanlık yoktu onu da istedik. Zar zor yolladılar. Bu sorunlarımızı bir şekilde çözdük ama en büyük sıkıntımız normal havuzların çok soğuk olmasıydı. 2 çocuğum sürekli üşüdüler giremediler. Termal suya girmek istediler ısınmak için orası da çocuklara yasakmış. Kaç kere şikayet ettik ama ertesi gün yine soğuktu onlar için hayal kırıklığı oldu. Çok üzüldüm. Ben yıllardır başka termal otellerde tatil yaptım hiçbir termalde havuz suyu bu kadar soğuk değildi. Buna çözüm bulunmalı bence. Ayrıca hijyen açısından çok eksik, her yer çok bakımsız kalmış. 3 gece aldığımız otelden 2 gece kalıp ayrıldık açıkçası evimize dönmek istedik. Kendi adıma bir daha para verip asla gitmem

Ahmet
Ahmet

4 kisi geldik 2 havlu bırakmışlar odaya. İstedik getirmediler. Temizlik hiç yok. Kendi haline bırakılmış bir tesis. Odada sadece bir tane tencere var, başka bir şey yok. Ben ilk defa geldim ama büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Selçuk
Selçuk

Taraklı Termal tamamen hayal kırıklığı

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Taraklı Termal'de Yetersiz Temizlik, Eksik Ekipman ve Kötü Hizmet Deneyimi

27 Mayıs 2025 16:12