Tarakçılar Grup Çarşı Şubesi İnsanları Aldatan Firma

Tarakçılar Grup Çarşı Şubesi İnsanları Aldatan Firma
23 Haziran 2023 16:09

Bursa Tarakçılar bakırcılar şubesinin senelerdir devamlı müşterisiyim. Dün mağazaya giderek 1700 kusur liraya 1 beden bluz aldım. Denerken bluzla beraber 4 beden aynı takımın pantolonunu da denedim. Mağaza görevlisi 1 beden bluzun altına 4 beden pantolonu veremeyeceğini istersem uzak depodan 2 beden pantolon ve bluzu isteyebileceğini söyledi. O anda çok yorgun ve rahatsız olduğum için bluz ve pantolonun takım olarak satıldığını düşünemediğim için gerek olmadığını sadece bluzu istediğimi söyledim. Ancak bugün arkadaşıma bluzu gösterdiğimde kendisinin aynı bluzu benim ödediğim fiyata pantolonuyla birlikte takım olarak aldığını söyledi. İnternette de araştırma yaptığımda gerçekten de aldığım bluzun başka bir mağaza da 1149 TL'ye satıldığını gördüm. Telefonla Tarakçılar bakırcılar şubesini arayıp durumu anlattığımda yardımcı olmayı bırakın orada ki erkek görevli oldukça saygısız ve kaba davranarak beni suçladı. Madem pantolon ve bluz ayrı satılıyordu eleman niye bana farklı bedendeki pantolonu veremeyeceğini söyledi. Ya da diyelim ki ayrı satılıyor o zaman 1100 TL'lik ürünü 1700 TL'ye satmak ne oluyor. Böyle esnaflık olmaz.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Fermuar Sorunu Ve Saygısız Hizmet Deneyimi

13 Mart 2025 11:49
Maşallah sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 03:09

Yazlık Trençkotumun Dikişleri Attı Mağaza İade Talebimi Reddetti

01 Ağustos 2025 15:08
İlkgül sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 23:37
Taner sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 00:25