Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü Akhisar Tapu İşlem Yapmaması

21 Aralık 2023 10:12

Ben İzmir'de ikamet ediyorum. Akhisar tapu müdürlüğünde ufak bir arsamızla ilgili satış işlemimiz vardı. Bir buçuk aydır işlemimiz bir türlü gerçekleşmedi
en az dört defe İzmir'den Akhisar’a gittiğim halde kesinlikle işlemimize bakan ya da yetkili biriyle görüştürülmedim. Her aradığımda işleminiz devam ediyor deniyor.
İlk başta isim hatası var düzelmesi gerekiyor deyip halen bekliyoruz işlemlerimiz iptal olduğundan dolayı 4 kez satış için tekrar tekrar başvurduk. Akhisar tapuda çalışan memur arkadaşların ilgisizliğini anlatacak kelime bulamıyorum şikayetçiyim.

17 Temmuz 2023 22:25

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İstanbul Tuzla Tapu Müdürlüğünün 2024/940 Numaralı Başvuru İşlemi

29 Ocak 2024 16:18
tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-istanbul-tuzla-tapu-mudurlugunun-2024940-numarali-basvuru-islemi-5.pdf
tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-istanbul-tuzla-tapu-mudurlugunun-2024940-numarali-basvuru-islemi-4.pdf
tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-istanbul-tuzla-tapu-mudurlugunun-2024940-numarali-basvuru-islemi-3.pdf
tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-istanbul-tuzla-tapu-mudurlugunun-2024940-numarali-basvuru-islemi-2.pdf
tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-istanbul-tuzla-tapu-mudurlugunun-2024940-numarali-basvuru-islemi-1.pdf