Onur sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Tan Oto

10 Mayıs 2024 23:54

2024 Ocak ayında Ankara'daki Tan Oto Fiat bayisinden sıfır bir Fiorino aracımı teslim aldım. Aracı genel olarak rutin bir kontrol ettim ve bir sıkıntı olmadığını görerek bayiden ayrıldım. 15 gün önce aracın içini temizlerken, direksiyon altındaki korumanın sağlı sollu civatalarının olmadığını ve korumanın sarktığını fark ettim. Müşteri temsilcisini arayarak durumu anlattım ve videolu görüntü gönderdim. Servistekilerin görmesi için gönderdiğim görüntüler üzerine, servisteki çalışanlar civatanın düşmüş olabileceğini söylemişler. Tek bir civatanın fiyatını sorduğumda 120 lira olduğunu öğrendim. Birkaç ustaya gösterdim ve onlar bu civatanın düşmesinin imkansız olduğunu ifade ettiler. Diyelim ki düştü; düşeceği yer ayağımın altı olurdu ve bu, küçük bir şey olmayan, plastik korumalı bir civataydı. Ben bunun farkına varırdım. Bayi ise bu durumu kabullenmiyor. Bu yazıyı yazmamdaki sebep şu: Araç alırken en küçük detayına kadar kontrol edin ve öyle teslim alın. Çünkü bayiler, hiçbir şekilde hata kabul etmiyorlar. İki civatanın nasıl düşebileceğini anlamıyorum; hadi birini düşürdüm diyelim, diğeri neden üstünde kalmamış? İkisi de yok ve sorumluluğu bana bırakıyorlar, bu durum yakışmıyor. Böyle büyük firmaların bu şekilde davranışları, aracı teslim aldıktan sonra ortaya çıkan herhangi bir sorun için 'senin hatan' diyerek sorumluluktan kaçmaları doğru değil. Bu durum Fiat markasına yakışmıyor.

13 Mayıs 2024 13:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Özer sonuçtan hiç memnun değil

Tan Oto Çiftlik Kavşak İstanbul Yolu

Özer
31 Temmuz 2024 19:33
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Boya Soyulması Ve Çözüm Eksikliği

Ahmet
07 Ekim 2025 14:55
İlkkan sonuçtan hiç memnun değil

İlkkan
18 Temmuz 2023 16:27
Necip sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Araçta Ciddi Elektrik Arızası Ve Bayi Mağduriyeti

Necip