17 Temmuz 2024 15:45

Ailemle seyir halinde giderken ticari taksi sürücüsünün çok hızlı geldiğini aynadan fark ettim ve kırmızı ışıkta çarpmasın diye az daha ileriye aracımı almama rağmen yine de duramayıp aracıma arkadan çarptı. Aşağıya indiğimde kendisinin çok saldırgan, sinkaflı cümleleri ve davranışlarıyla karşı karşıya gelerek aramızda bir sözlü münakaşa yaşandı. Hiç şahsa uymadan aracımı kontrol ettim, tamponumda hafif bir çizik oluşmuştu. Tutanak tutalım dediğimde 'Tutanak falan tutmuyorum' dedi ve küfürler etmeye başladı. Aracımda eşim ve çocuğum olduğu için kendisine karşılık vermedim. Sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Ben de çizilen tampon için uğraşmaya değmez diyerek kendisini Allah'a havale ettim. Rabbim kimseyi böyle insanlar ile karşılaştırmasın. Ticari taksi lobisi, çalıştırdığı şoförleri hiç seçmeyerek böyle insanlar ile halka hizmet etmeye çalışıyor. İnşallah kendi eşleri ve çocukları da böyle insanların aracına biner ve yaşadıklarını hissederler!

18 Kasım 2024 16:53

30 Ekim 2024 15:18

17 Temmuz 2023 19:03

26 Ocak 2024 01:07

13 Kasım 2023 10:52
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (ITEO) İstanbul/Bahçelievler Dereyolu Caddesinde Taksici Şikayeti