Taksiciler Odası Yalova Otogarında Yaşanan Taksi Şoförü Sorunu

Taksiciler Odası Yalova Otogarında Yaşanan Taksi Şoförü Sorunu
31 Ağustos 2024 00:23

30 Ağustos 2024 tarihinde Yalova otogarında sabah 08.45 saatinde taksiye binmek istedim. Uzun yoldan geldim ve yanımda bavul ve kartonlardan oluşan eşyalarım vardı. Biz 2 bavul ve 2 büyük el çantasından oluşan yüklerimizi taksiye taşıdık, son kalan bir karton için anneannem taksi durağına gidip 77 T 0051 plakalı araç şoförü olan B***** A**’dan yardım istedi. Çünkü çok uzun yoldan geldik. Şoför “Ben getiremem, oradaki kız getirsin” diyerek saygısızlık yapmıştır. Daha sonra büyük araç istedik. Eşyalardan dolayı ve şoför bu konuda da bizimle tartışmaya girdi. Yol boyunca yine kendini savunmaya devam etti ve eve gidene kadar hem bizi hem de yoldaki vatandaşları düşünmeyerek arabayı çok süratli kullanmıştır. En son uyarmak zorunda kaldım. Bu taksi durağı bir üst amirler tarafından denetlenmiyor mu? Şoför yolcularla tartışmaya giriyor ve kendince kendini aklamaya çalışıyor. Yolculara karşı saygı sıfır… Ekmeğinin peşinde koşan bir çalışan bu şekilde müşteriyle diyaloğa giremez, girmemelidir. 77 T 0051 plakalı taksi şoförü hakkında gerekli yaptırımların yapılmasını bekliyorum. Aksi halde karakola gidip; ticari aracı çok hızlı kullanmaktan ve müşteriye ve hatta bir bayana karşı saygı sınırlarını aşmaktan suç duyurusunda bulunacağım.

Taksi Yolculuğunda Güvensizlik Ve Şoförün Tehditkar Tavrı

02 Eylül 2025 08:45