İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (ITEO) Taksicinin Öğrenci Kızlara Hakaretleri 20-30 TL İçin!

19 Mart 2024 00:49

Üç arkadaş Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan taksiye bindik. Şoför (adı: A***, soyadı: K****), mavi taksiye neden binmediğimizi sorgulayarak 'Sizlere taksi beğendiremiyoruz, 20-30 TL'nin hesabını yapacak kadar küçük müsünüz?' gibi sözlerle bizi küçümseyici ifadeler kullandı. Öğrenci olduğumuzu belirtmemize rağmen, kısa mesafe olduğu için hakaretlerine devam etti. IBAN üzerinden ödeme yapmak istediğimizi söylediğimizde, 'Sizinle mi uğraşacağım, ödeyin nasıl ödeyecekseniz' diyerek QR kod ile ödeme yapmamıza izin vermedi. 'Cebimizden çıkan paranın hesabını size mi vereceğiz? Üstelik 20-30 TL değil, sarı taksiye göre iki kat ücret ödüyoruz.' dedik. Tavrı ve davranışlarıyla bize karşı agresif bir tutum sergiledi. Kendimizi savunmaya çalıştığımızda ise şiddet uygulayacakmış gibi bir hava yarattı. Paramızla rezil olduğumuz bir durumdu. Bu plakalı araca kesinlikle binmeyin.

Taksiciler Odası 34TAM64 Aracın Saygısızlığı

27 Aralık 2023 09:39