Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Mersis Hatası Nedeniyle Araç Satışı Yapamıyoruz

21 Kasım 2024 10:18

Derneğimize ait aracımızın satış işlemini gerçekleştirmek istediğimizde 'Mersis: vergi no bulunamadı' uyarısı alıyoruz. 5 adet aracımız var satılacak fakat sistem yüzünden şu an bu satışları gerçekleştiremiyoruz. Telefonla iletişime geçtik, çözüm üretilemedi. Mail ile iletişime geçtik, çözüm üretilemedi. E-devlet üzerinden de denendi, takasbank.com.tr sitesi üzerinden de. Vakıf ve dernek olarak bizler Mersis'e kayıtlı değiliz. Vakıf ve Dernekler sisteminiz yüzünden araç satamıyor.

Emrah

Merhabalar Buğra Bey Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim o gün biz de Yapı Kredi üzerinden Yapı Kredi genel müdürlüğünün bilgi işlemleri sayesinde bu işleme çözüm üretebildik benzer durumda Vakıf ya da dernek böyle bir vaka yaşarsa sadece Ziraat Bankası Garanti Bankası ve Yapı Kredi bu işlere çözüm üretebiliyor bilgilerinize

Buğra

Zaten Takasbankında bir cevap vereceği yok:) Teşekkür ettim. Hayırlı günler.

Emrah

Buğra Bey merhabalar benzer bir şikayeti biz de yaşıyoruz siz çözüm üretebildiniz mi

Buğra

Ziraat Bankası aracılığıyla hallediyoruz işimizi Emrah Bey. Ziraat'in internet bankacılığında menüsü bulunmakta. Fakat satın alacak kişide de Ziraat Bankası bulunması gerekiyor.

Takasbank Nedeniyle Araç Satışı Gerçekleşmiyor

Bülent