Sym Jet X 125 Ön Cam

Gökhan
11 Haziran 2024 15:15

Bir an önce sym Jet X 125 motosikletimi yaklaşık 1 sene önce sıfır olarak sym Tokat/Turhal yetkili servisinden aldım. Motosikletten düne kadar memnundum. Motosikleti servise rutin bakıma götürdüğümde orijinal ön camının olduğunu öğrendim. Servis oldukça etkili rüzgar kestiğini, sürüş konforunu artırdığını belirttiği için 2000 TL karşılığında motosikletime taktırdım. Eve giderken Konfor için takılan ön cam tüm rüzgarı alıp kaskıma vuruyordu, öyle ki servisten eve giderken yaklaşık 45 km yi kasktaki patırtıdan zor tamamladım. Eve gider gitmez bu parçayı çıkarıp kendi orijinal kısa camını taktım. Bir sonraki gün servisi arayıp parçayı iade etmek istediğimi söyledim. Motosiklete takıldığı için iade alamayacaklarını söylediler. Böyle bir uygulamayı sym'ye yakıştıramadığım için burada yazma gereği duyuyorum. Sym güvencesine güvenerek taktırdığım fakat rahatsızlık verdiği için geri iade etmek istediğim parçanın iade alınmaması, markaya güvenimi oldukça olumsuz etkileyecektir. Kesinlikle mühendislik hatası olduğunu düşündüğüm ve yapılma amacının tam tersinde etki gösteren bu parçanın bir an önce iade alınmasını talep ediyorum.

Emin sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 13:59
Hakan sonuçtan memnun

Sym Jet X 125 CC İle Yaşadığım Sorunlar

20 Eylül 2024 00:16
"Arkadaşlar, motorumu bugün teslim aldım. Yoğun ve uzun bir maraton oldu. Sym Türkiye den F*** I*** beye dostane yaklaşımı ve çözüm sürecindeki bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Trabzon Araslar Ticarette görevli M*** bey ve E*** beye de teşekkürlerimi iletmek isterim."

Sym Jet X 125’te Kronik Direksiyon Ve Amortisör Sorunu Çözülmüyor

18 Temmuz 2025 16:36

Sym Motor Sorunuma Muhatap Bulamıyorum

Muhammed
07 Ağustos 2024 18:50
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Motosikletimin Arızasının Uzun Süre Giderilmemesi Ve Bilgi Eksikliği

27 Haziran 2025 06:53