Suzuki Vitara Garanti Sorunu

Engin
25 Eylül 2024 16:19

2020 Suzuki Vitara marka aracım var. Aracımda multimedya sisteminin direksiyon tarafındaki ses açma kapatma tuşları çalışmıyor. Bunun için Trabzon yetkili servisine götürdüm ve direksiyonun içindeki şeridin bozuk olduğu söylendi ve garantiye girmeyeceğini belirterek benden 10.000 TL talep edildi. Merak ettiğim şey şu: Bu aracın neyi garantiye girecek? Aracımın garanti kapsamında kalması için özel servislerde yarı fiyatına yaptırabileceğim bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırmama rağmen böyle bir sorunla karşılaşmak üzücü. Suzuki'nin mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

25 Eylül 2024 16:06

2020 Suzuki Vitara marka aracım var aracımda multimedya sisteminin direksiyon tarafındaki ses açma kapatma tuşları çalışmıyor bunun için Trabzon yetkili sevisine götürdüm ve direksiyonun içindeki şerit in bozuk olduğu söylendi ve garantiye girmeyeceğini belirterek benden 10.000 TL talep edildi. Merak ettiğim şey şu bu aracın neyi garantiye girecek. Aracımın garanti kapsamında kalması için özel servislerde yarı fiyatına yaptırabileceğim bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırmama rağmen böyle bir sorunla karşılaşmak üzücü Suzuki nin mağduriyetimi gidermesini bekliyorum

26 Eylül 2024 09:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2024 16:56

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara'da Sensör Arızası Ve Kırık Kapak İçin Garanti Sorunu

20 Ocak 2025 12:50
Kadir sonuçtan memnun

Kadir
11 Ekim 2023 10:20
"Sorunum biraz gecikmeli olsa da giderildi. İlgilenen tüm çalışanlara teşekkür ederim."
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Ek Garanti Sorunu

Adnan