06 Ekim 2023 10:39

2022 Model Suzuki Vitara var ve aldığımdan beri yokuş inişi sırasında dur kalk'lara bağlı olarak "cruise sistem inceleme, Ldp sisteminin incelenmesi gerekir, uyarı sistemi, yokuş kalkış devre dışı, ESP sistemi servisi" gibi hata sinyalleri vermektedir, ve bu sırada bütün ışıklar yanmaktadır. Ayrıca telefon bağlantısında da sıkıntı olduğundan arayan kişilerin beni duymasında sıkıntı yaşamaktayım. Arabayı aldığım yere birkaç kez götürdüm, yıllık bakımını yaptırırken tekrar bakmalarına rağmen hiçbir çözüm bulunamadı ve hatalar halen devam etmektedir. Şu an araba telefon bağlantısı yok, telefonu elden kullanıyorum. İlgili konular ile ilgili şikayetim büyük.

06 Ekim 2023 11:12 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Fatih
Fatih

Merhaba sorununuz nasıl giderildi

Bariş
Bariş
Şikayeti Çözüldü

Merhaba. Sorununuz devam ediyor mu? Benzer bir sorunu ben de yaşamaktayım. Servis henüz cevap vermedi çözüm ile ilgili. Sizin çözüldüyse paylaşabilir misiniz?

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara 2022 Modelde Direksiyon Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yiğit
10 Eylül 2024 01:10
Cantürk sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara İle Yolda Kalıyorum

Cantürk
11 Mart 2024 13:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara Seyir Halinde Aniden Duruyor, Çözüm Bulunamıyor

20 Mayıs 2025 11:55