Süvari Giyim Forum İstanbul AVM'de Yaşanan Olumsuz Deneyim

22 Ağustos 2024 22:11

Süvari - Forum İstanbul AVM'de çalışan O*** Bey isimli personelinizden şikayetçiyim. Terzi parasını kredi kartı ile ödemek isteyince kabul etmediler ve IBAN ya da nakit istediler. Ben de kabul etmeyince mağaza içerisinde elimi ceketlerimi verip, para istemiyorum gidin dedim. Bu durum eşimin yanında oldu. Ben de kabul etmedim ve ceketlerimi mağazada bıraktım, ay başı alacağımı belirttim. Kısa sürede dönüş bekliyorum.

22 Ağustos 2024 23:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hakkında yaşamış olduğunuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz, kontrollerin sağlanması için ilgili birimlerimize iletilmiş olup, en kısa sürede gerekli aksiyonlar alınmış olacaktır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

26 Ağustos 2024 15:57

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hakkında yaşamış olduğunuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz, konu ile ilgili gerekli uyarılar sağlanmış olup aksiyonlar alınmıştır. Tarafınız ile de iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

24 Aralık 2024 12:25

Merhaba, Konu ile ilgili tarafınız ile iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

Suvari Mağazasında Ceket Değişim Talebim Reddedildi

29 Ekim 2025 22:37
Suvari Mağazasında Ceket Değişim Talebim Reddedildi

Dilara
15 Aralık 2023 22:18
Bershka Fazla Alınan Ücretin Bana Ulaştırılmaması
Bershka Fazla Alınan Ücretin Bana Ulaştırılmaması
bershka-fazla-alinan-ucretin-bana-ulastirilmamasi-3.pdf
Emine sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 09:57