Meyra sonuçtan hiç memnun değil

Sushico Küçükyalı Hilltown Sushi Deneyimi

11 Ocak 2024 08:57

Sushico Küçükyalı Hilltown şubesine 10 Ocak Çarşamba günü saat 19.30-21.30 arası dört arkadaşımla gittim. Masaya oturduğumuz anda garsonların nezaketten uzak ve kaba tavırlarıyla karşılandık. Yemek yedikten sonra hesap ödemeye geçtiğimizde, restoranın puan sistemi hakkında bilgimiz olmadığı için ufak bir problem yaşadık.

Mağaza müdürü olduğunu söyleyen kişi, kaba ve saygısız bir şekilde bizi aşağılamaya çalıştı. Polis çağıracağımızı söyledik ve beklemeye başladık. Bu sırada AVM'nin özel güvenliğini çağırdı ve güvenlik yanımızdayken daha kibar ve çözüm odaklı konuşmaya başladı. Kendisi ayrıca, işletme hakkında bilgi sahibi olmadığımı söyleyerek çirkin ifadelerle beni aşağıladı.

Devlet memuru olduğumu ve saygılı olmasını söylediğimde ise tavırları daha da çirkinleşti. Bu kişiyi devlet memuruna ve kadına saygısızca davranmaktan dava etmeyi düşünüyorum. Acilen bu kişi gibi, insanlarla iletişim kurma konusunda bilinçsiz ve müşterilere saygısız davranan kişilere uyarı ve ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Aksi takdirde avukatımla iletişime geçeceğim. Artık hiçbir şubenize gitmeyeceğim ve çevreme de yaşadıklarımı anlatacağım. İnsanların tepkilerini aldıktan sonra işlerinizin nasıl yürüyeceğini merak ediyorum.

11 Ocak 2024 09:08

Şahıs şerefine karşı bir suç olarak tanımlanan hakaret fiili, Türk Ceza Kanunu m. 125 uyarınca suç olarak tanımlanmıştır. Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret suçu (TCK m. 125/3) şikayete tabi değildir. Bu nedenle hakaret suçunun bu şekli için herhangi bir şikayet süresi sınırlaması yoktur. Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret suçun işlenmesi halinde Cumhuriyet savcılığı re’sen soruşturma açar. Ufak bir hatırlatma, umarım gereken uyarı ve cezalarda bulunmanıza yardımcı olur.

14 Ocak 2024 11:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
14 Ocak 2024 18:25

Merhaba, Geri bildiriminize istinaden, telefon numaranızdan iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmak istenilmiş fakat tarafınıza ulaşılamamıştır. Diğer tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize müşteri hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. SushiCo Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 2024 20:55
Beyza sonucu yetersiz buldu

Sushico Aqua Florya Sushico

Beyza
23 Temmuz 2023 10:00
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
01 Aralık 2023 22:33