Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Ortopedi Muayenesiz 1385 TL Almayı Hak Etmiyorsun!

12 Ağustos 2024 16:24

Surp Pirgiç Ortopedi Uzmanı isimli şahsa 2 dakika süreli muayene olup 1385 TL ödedim. Bakın, ben bir gün uyandım, bacaklar ve kollarda yağ dokulu kütleler vardı. Yürümek zorlaştı, sabit durmak zorlaştı, elimde iş yapmak zorlaştı. Venöz yetmezlik de cabası. Kolum ve bacağım 1 günde kaba hale geldi. Bakıp 'bir şey yok' diyor bak insan doktoru, ben kendi vücudumun dışına çıktım anlıyor musun? Ben, sana normal görünüyorum öyle mi? Uzman, hiç ki dokununca kası anlamıyorsun? Benim öyle bir aks kütle olmadı ki hiç? Ya 2 kelime için ben 1385 TL niye ödedim sana?

13 Ağustos 2024 10:48 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın n* ö* Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bizlere yol gösterici olan bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetinizi iletmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz. Yedikule surp pirgiç Ermeni Hastanesi

13 Ağustos 2024 11:53

Sikayetemi ilk size ilettim zaten :) sonuç?

13 Ağustos 2024 13:43

Para iadesi veya aynı hastanede başka bir doktorun yardımcı olmasını istedim Çünkü çözüm istiyorum ama karşımda duvar gibiler. İadeyi de başka doktoru da kabul etmediler.  1 hastalığımı söylesin madem muayene etmişe. Allah aşkına muayenesiz para almak nasıl bir his? Kimse sağlıkçılara üzülmesin cidden. Robot gibiler.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 03:20
Türkiye Hastanesi Yanlış Tedavi Uyguladı! Yazıklar Olsun.
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 18:20
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi (Fethiye) Özel Hastane Mağdurları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 14:13
Alp sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 13:16