Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 18:45

14 Haziran 2023 tarihinde www.amazon.com.tr üzerinden Nice Teknoloji sanal mağazasından (supurgesepeti.com) 406-5246673-0930733 sipariş numarası ile “sebo Airbelt K1 pet” model elektrikli süpürgeyi 4230,49 TL karşılığında satın aldım. 16 Haziran 2023 tarihinde ilgili kargoyu bizzat teslim aldım. Teslim aldığımda paket üzerindeki taşıma irsaliyesinde farklı bir model yazdığını gördüm ve paketin açılımını video olarak kayıt ettim. Ürün Sebo Airbelt K1 modeli; ancak “Pet” modeli değildir. Ürün içeriği ve rengi farklı olduğu gibi bana kullanılmış bir ürün gönderilmiş. Aracı firma olan Amazon’a anında geri bildirimde bulundum ve doğru ürünün tarafıma gönderilmesi için talep oluşturuldu. Arka planda da yine Amazon üzerinden satıcı firma ile müşteri olarak iletişime geçtim. Öncelikle satıcı firma mesajlarında sürekli yalan beyanda bulundu (ekteki görsellerde görebilirsiniz). Tarafıma hiç açılmamış paket gönderdiklerini söylediler, görselleri gönderince durumu kabullenmek durumunda kaldılar. Ardından iki modelin de aynı olduğunu belirttiler; farklarını (Benim satın aldığım modelde iki adet turbo başlık bulunuyor, ve ikisinin ederi bana gönderilen alt modelin fiyatından yüksek! ) anlattım. Ve yine ardından aslında satın aldığım ürünün ellerinde olmadığını söylediler, aslında ellerinde Sebo Airbelt K1 Pet modeli var imiş ve satıcı firma olan Nice Teknoloji’nin esas web sitesi ve satış platformu olan www.supurgesepeti.com’da doğru ürünü buldum (https://www.supurgesepeti.com/sebo-k1-pet-animal-toz-torbali-890w-elektrikli-supurge---siyah) Ayrıca bana en başta hiç açılmamış sıfır ürün olarak gönderdiklerini iddia ettikleri ürünün de “teşhir” ürünü olarak yine ilgili web sitelerinde satışa konulduğunu fark ettim (https://www.supurgesepeti.com/sebo -airbelt-k1-890-w-toz-torbali-elektrikli-supurge-rose-teshir). Şimdi sürekli yalan beyanda bulunan ve müşterisine hem yanlış (düşük model ürün) hem de ayıplı (kullanılmış teşhir ürünü) gönderen Nice Teknoloji firmasından şikayetçiyim. Yasal haklarım gereği satın almış olduğum ürün olan Sebo Airbelt K1 pet model ürünün paketi dahil açılmamış sıfır ürün olarak tarafıma gönderilmesini ve eğer stoklarında bu ürün yok ise yine yasal haklarım gereği bu markanın misli modelinin tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

Tuğba
Tuğba

Site başlığı "Hatalı Ve Yanlış Ürün Gönderimi" olarak kibarca düzeltmiş; ancak bu bildiğiniz sistematik bir hak, para ve zaman aşırma!

Öykü sonuçtan hiç memnun değil

İncehesap Yasal Cayma Hakkım Hiçe Sayıldı, İade Talebim Reddedildi

25 Ekim 2025 16:35
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 14:34