Supplementler Sahte Protein Tozu

Supplementler.com'dan aldığım protein tozunun orijinal olmaması, ürünün üzerinde markaya özgü barkod ve QR kodu bulunmaması nedeniyle sağlanan mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Aradığımda 'o parti öyledir' diyen müşteri temsilcisini de firmanıza yakıştıramadım.

20 Eylül 2023 17:47 (Şikayetten 12 gün sonra)

Merhaba, Vitaminler.com olarak faaliyete geçtiğimiz günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ediyor, satış öncesi ve sonrası müşterilerimize destek olmaya özen gösteriyoruz. Ürünlerin, üretim partilerine göre tadında, kokusunda, yapısında, ambalajında farklılık olması normal bir durumdur. Ürünlerin paketleme ya da paketleme şekillerindeki farklılık ürünün orijinal olmadığını göstermemektedir. Satışını sağladığımız tüm ürünlerimiz orjinal olan ürünlerdir. Tüm ürünler T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı izni ve onayıyla satışa sunulmaktadır. Ürünlerimizin hepsinde loot numarası yer almaktadır. Barkod ve Qr kod uygulaması, orijinallik sorgulaması her markada yapılamamaktadır. Bu üretici firmaya bağlı olarak farklılık göstermektedir. Yardımcı olabileceğimiz her konuda bizimle iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Enes
20 Eylül 2023 17:50

Yeterli ve ciddi bir açıklama değil ne yazık ki

13 Aralık 2023 23:34

Aynı markanın ürününü aldım, bende sahte olduğundan şüpheleniyorum. İadesi için yardımcı oldular mi?

Supplementler Teslim Edilmeyen Ürün Mağduriyeti

Supplementler.com isimli internet sitesinden protein tozu aldım. Ancak üründe sadece teslim alınma hareketi vardı ve bir...

Supplementler Teslim Edilmeyen Ürün Mağduriyeti

Özcan
Supplementler Weider Ürün Hasarlı

SupplementlerWeider Ürün Hasarlı

Fetullah
Supplementler Ürün Orijinal Mi?

SupplementlerÜrün Orijinal Mi?

Supplementler İyot Yerine Tentürdiyot Yollamış!

Supplementlerİyot Yerine Tentürdiyot Yollamış!

Aylin