Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
26 Haziran 2024 17:29

Yaklaşık 20 gündür eski hesabıma ulaşmaya çalışıyorum. Elimde deliller olmasına rağmen oyunu 2021'den sonra cihazım bozulduğu için bırakmak zorunda kaldım. Eski cihazımdaki e-postaları kaybettim, ana hesabım kayıtlıydı. Sonra oyuna 3 ay önce yeniden başladım. O eski cihazımdan ayrı, kardeşimle kullandığım hesap vardı, onunla Brawl Stars'a giriş yaptım ve eski hesabımın arkadaş listesinde kayıtlı olduğunu gördüm. Sevindim, Supercell desteğe ulaşmaya çalıştım. Hesaptaki bilgileri aktardım, bana dönüş yapmadılar. Bunu bir arkadaşıma söyledim, o da bilgilerimi istedi. Verdim ama arkadaşım yazdığında ona geri dönüş yaptılar. (Mia) diye birisi Supercell destekte çalışıyor. Sanırım arkadaşımdan cihaz bilgisi, kaç yılında oynadığını ve başka hangi cihazları kullandığını söylemiş. O da yanıtlamış ve hesabın e-postasının kaybolduğunu söylemeyi unutmuş. Mesaj gönderememiş, alıcılar teşekkür etmiş. 3 gün sonra dönüş yaptıklarında bu hesabın sahibi siz değilsiniz gibi bir yanıt almış. Tabii ki değil. Bana destek geri dönseydi kendimi açıklayabilirdim ama bunu kaç defa denesem de yapmadınız. Hiçbir şey demiyorum, yazıklar olsun!

10 Ağustos 2024 12:41
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 05:57

Hesabımın E-posta Adresi İzinsiz Değiştirildi, Erişim Sağlayamıyorum

31 Ekim 2025 03:09
Mehmet sonucu yetersiz buldu

Supercell Brawl Stars Hesabımın Geri Verilmemesi Ve Destek Sürecindeki Sorunlar

06 Eylül 2025 17:19
Neylan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 18:45
Supercell Asla Hesabı Geri Vermiyor