Sunny LG Thinq Hesabı Açılmıyor

Yasin
21 Ocak 2024 20:38

4 ay önce Sunny SN65 TV'm aldım ve montaj kurulumu yapıldı. Daha sonrasında Netflix ®, Youtube.com ®. Com gibi uygulamalara giriş yapmak istediğimde ekranda 'APS' yazısı çıkıyor ve uygulamalar açılmıyordu. LG ® hesabı oluşturdum, telefonumdan TV'ye giriş yapmak istediğimde LG giriş ekranı yanıp sönüyor, daha sonra 'tekrar deneyin' diyor. Güncelleme yaptım, TV'nin kurulumunu en baştan yaptım ancak ne yazık ki sorun çözülmedi. Bir de müşteri temsilcilerine ulaşmak çok zor; cumartesi ve pazar günleri hizmet verilmiyor. LG gibi bir markanın 7/24 hizmet verdiğini düşünürsek, Sunny'nin desteği oldukça yetersiz. Neyse ki ekran yansıtma ile idare edeyim dedim, ancak o da olmuyor. Cihaz bulunamıyor. Sunny beni son derece mağdur etti. Sadece TV kanalları var, akıllı televizyonun 'akıllı' olan kısmını kullanamıyorum. Lütfen destek verin
İrtibat numaram 5448****92
#SN65 Smart TV

22 Ocak 2024 15:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

27646385 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Bensu
17 Aralık 2023 16:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Akıllı TV Tam Bir Hayal Kırıklığı: Uygulama Ve Güncelleme Sorunları

Ahmet
12 Mayıs 2025 20:47

30 Kasım 2023 22:14
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
07 Ocak 2025 19:11
"Arama asistanınız çok kibar ve nazikti hemen ilgilendi hızlı bir çözümle markaya ve arama asistanına çok tesekurediyorum 🤭"
Rümeysa sonuçtan memnun

Sunny Televizyon Uygulama Erişim Sorunu