Eda sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 13:04

Malatya Yiğit AVM'den aldığımız TV, deprem sonrası kutusu ile muhafaza edilmesine rağmen köşesinde kararma ve çizgilerin yayılması sonucu kalitesi bozuldu. Darbe almadığı halde garanti kapsamında 'darbe' iddiasıyla garanti süresi geçmemiş olmasına rağmen kabul edilmedi. Bu, nasıl bir satış sözüdür? Satış yapılırken ve ödemelerimiz düzenli ödendiği halde, borcumuzu kapatmamıza rağmen yüksek fiyatlı bir TV'nin mağduriyeti daha da artarsa ve ekran tamamen bozulursa ne yapmamız bekleniyor? Bu, nasıl bir yardımcı olmaktır? Lütfen durumu dikkate alınız.

25 Aralık 2023 12:56

Ayrıca Sunny markanın yapmış olduğu çözümler için bizim de mağduriyetliğimiz giderceğinizi düşünüyorum garantisi dolmayan bu ürün için lütfen bize de dönüş sağlayın Malatya Yiğit AVM den aldığımız bu ürün için zaten ilgili muhatap bulamadığımız gibi siz yetkililerden ve markadan destek alacağımızı düşünüyorum

27 Aralık 2023 15:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
27 Aralık 2023 21:38

Sizde çöpe atınız diyorsunuz yani bu mu koca firmanızın çözümü bunu bize satın aldığımız yerde söyledi fakat anlamadığınız biz darbe olmadığını iddia ediyoruz ama somut olması için düştü ya da çarptı dememiz gerekiyor değil mi ama hayır bunların hiç biri olmadan markanızın bunu savunması çok üzücü

31 Aralık 2023 10:48

18 Şubat 2025 11:07
Sunny Televizyonda Işık Sızması Ve Garanti Sorunu

İrem
19 Şubat 2024 18:49
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
19 Ocak 2024 15:11