Gokce sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 18:55

Bahçeşehir Akbatı mağazasından özel kampanyadan 3 adet ürün aldım. Eve geldiğimde kontrol ettim Prada marka gözlük kemik kısmı defoluydu mağazaya aynısı ile değiştirmeye geldiğimde aynı gözlük vardı fakat çizik doluydu yenisini istedim 3-5 gün sonra başka mağazadan yenisini getirdiler kontrol ettim maalesef o da aynı defoya sahipti. Kontrol etmeden beni aramışlar ve defosu küçük olduğunu savunuyorlar. Prada satıyorsunuz koskoca zincir mağazasınız küçük defolu alın ne demek! Ben bir daha uğraşmayayım diye başka bir gözlük alayım dedim. Firmanın hatası, özensizliği yüzünden kendi beğendiğim ürünü almayı düşündüm çünkü git gel sıkıldım. Bu seferde zamanında bana %15 indirim den aldığım gözlüğü % 10 olarak düşünüp şu anki günün kampanyası var ödediğiniz parayı iade edemeyiz dedi. Ben sizin ürününüzün defosu için farklı ürün almayı kabul etmişim bir de az ödeme yapmak ne demek. Koskoca markasınız bu kadar mı hatanın arkasında durmak.
Bende müdür ile görüşmek istedim, telefonda kasiyer Hanım görüştü beyefendi şikayetime rağmen AVM den gelmedi. Şu an tekrar aynı gözlüğü bulmaya çalışacaklar. Hayatımda bu kadar özensiz bir mağaza görmedim. Ürünümü aldıktan sonra ne kapısından geçerim ne de tanıdıklarımın oradan ürün almasını isterim. Benim bildiğim hatanız varsa telafi edersiniz, ödediğim ücretten bile az vermeyi teklif ediyorlar sanki ben hatalıymışım, işimi gücümü bırakıp gözlük peşine düşmüşüm diye. Biraz müşteri memnuniyeti ya! Önceki hatalı ürünlerin resmi yok son gelen defolu ürünü ekliyorum. Ve ivedilikle yapılması gerekenin yapılmasını istiyorum.

Celal sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 15:50

Gözlük Çerçevesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

13 Nisan 2025 23:09

Sunglass Hut Samsun Piazza, Hatalı Ürün Değiştirilmedi

23 Temmuz 2024 20:06
Sunglass Hut Samsun Piazza, Hatalı Ürün Değiştirilmedi
Ahmet sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2025 18:07
"Mağaza personeli hariç. Müşteri temsilcilerine ve Atasun a teşekkür ederim"
Aylin sonuçtan memnun değil

Atasun Optik Defolu Ürün Satışı!

19 Mayıs 2024 21:09