Sunexpress Rötardan Dolayı Tazminat Talebi

29 Temmuz 2024 01:09

Sunexpress XQ991 Frankfurt-İzmir 24.07.2024 saat 20.10 uçuşumuz için 3 saat öncesinden havaalanına gidip bekledik. Sonra check-in için sıraya girdik check-in yapıldı fakat valizlerimizi almadılar bizden. Uçuşun saat 21.30 a ertelendiği söylendi. Valizleri almama sebepleride uçuş iptal olabilir denildi. Saat 21.30 a kadar bekledik kimseden tek bir açıklama yok müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün bile değil. Muhatap olabileceğimiz kimse yok, tabi herkes çok gergin tartışmalar yaşanıyor ve çoluk çocuk mahvolduk beklemekten. Sonrasında uçuşun için başka bir hava limanına gidilecek denildi (300 km uzaklıkta) Elimizde valizler 3 çocukla kavga gürültü otobüslere binildi bu arada saat 23 ü geçiyor. Uçacağımız hava limanına vardık oradakilerin bizden haberi yok bir tartışma da orada yaşandı. Tam bir kaos ortamı ve telefon trafiği başladı Frankfurt havalimanıyla. Ondan sonra valizleri aldılar saat sabah 3.15 bindik uçağa. Şükür vardık İzmir Adnan Menderes havalimanına ve pasaport kontrolü bitti bir şok daha. Valizlerimiz yok! Orada da muhatap olan yok, yine kavga gürültü bitmeyen bir kabus:(
Elimiz boş çıktık hava limanından. Yaşanan rötardan dolayı ve hakkım olan tazminat için ilgilenmenizi istiyorum.
Nebahat A******

04 Aralık 2024 14:02
Sunexpress İle Yaşanan Check-in Ve Yolcu Alım Sorunu

05 Ağustos 2024 17:56
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 16:10
Sunexpress Hava Yolları Gelmeyen Valiz (acil-içinde Kanser Kızımın İlacı)!
Sunexpress Hava Yolları Gelmeyen Valiz (acil-içinde Kanser Kızımın İlacı)!

19 Temmuz 2024 11:44
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 22:24