Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 13:50

Ankara Sun Mobilya'dan evimizi döşedik, ancak koltuklarımızda sorunlar yaşadık. Hiçbir şekilde ilgilenmediler. Sürekli eve gelip kontrol edip bir şeyler yazıp çıktılar. Asla yardımcı olmadılar. Telefonlarımızı arıyoruz, ancak açmıyorlar. Mobilyalarımızda çekmece kulplarında yanık izleri vardı, onlarla da ilgilenmediler. Koltukta oturduğumuz yerde çok belirgin bir beyazlık var, beyaz olmasın diye koltuğa oturamıyoruz. Sadece kadife olduğu için renk değiştirdiğini söylediler, ancak oturduğumuz yer bembeyaz olmuş, renk değiştirmeyle hiçbir ilgisi yok, bir leke gibi duruyor. Aldıktan 2 ay sonra aradık, şu an iki buçuk yıl geçmiş olmasına rağmen hala bizi oyalıyorlar. Telefonlarımızı şu anda da açmıyorlar. Taksitlerimiz bile geçen aylarda bitti, konuda yardımcı olmanızı istiyoruz. Daha önce de buradan yazmıştım.

27 Eylül 2023 13:35

Telefonlarımızı açmıyorlar

27 Eylül 2023 13:33

Ankara sun mobilyadan evimizi dizdik koltuklarımızda sıkıntı oldu hiçbir şekilde ilgilenmediler sürekli eve gelip kontrol edip bir şeyler yazıp çıktılar asla yardımcı olmadılar arıyoruz telefonlarımızı da açmıyorlar koltukta belirgin bir beyazlık var biz koltuğun üstünde oturamayacak miyiz koltuğun üstünde büyük bir beyazlık var leke gibi gelen giden soruyu o kadar dikkat çekiyor ve biz çok rahatsızız bu durumdan kendileri de gelip gördüler tamam dediler doğrudur dediler ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar 2,5 yıl geçti üstünden hala bizi oyalıyorlar şu anda da telefonlarımızı açmıyorlar çekmece kulplarında yanıklar var onu da bir kere hala hatırın kalmasın diye değiştirdiler ama onu da yanlış değiştirmişler ona rağmen yine ilgilenmediler geçen aylarda daha taksitimiz yeni bitti biz aldıktan 3 ay sonra şikayet ettik ama şu an iki buçuk yıl geçmiş hala oyalıyorlar bizi hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar kendileri de sıkıntılı olduklarının farkındalar ürünlerinin bu konuda yardım istiyoruz zor durumdayız daha önce buradan yazmıştım ama yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

09 Kasım 2023 20:43
Sudenur sonuçtan hiç memnun değil

Karacan Avm Düğün Öncesi Mobilya Krizi Ve Süregelen Sorunlar

11 Mart 2025 23:00

22 Ocak 2025 00:25
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 14:11

23 Temmuz 2024 13:30