Suit Güzellik Merkezleri Sözleşme İptali Talebi

05 Ocak 2024 17:26

İzmir Buca da bulunan suit Buca güzellik merkezi ile 26 Ağustos 2023 yılında sözleşme yaparak bir lazer epilasyon paketi satın aldım. 8 seanslık bir anlaşma yaptık ancak toplamda gittiğim 4 seans boyunca merkezle ilgili çeşitli sorunlar yaşadım. Her gidişimde farklı ve işinde uzman olmayan çalışanlarla muhatap oldum. Seans sonrasında vaat ettikleri 10 gün içinde dökülmesi gereken tüylerimde herhangi bir dökülme yaşamadım. Ayrıca gittiğimde başkasının kullandığını düşündüğüm ıslak bir havlu verdiler. Kullanmak istemediğimi dile getirdiğimde havlu kağıtlarının olmadığını söylediler. Hijyen açısından oldukça kötü hastalık bulaşma ihtimalinin yüksek olduğu bir durumdu. Merkez yetkilileri ile görüştüğümde durumu kabul ettiler fakat işlemi yapan personelin hatası olduğunu söyleyerek durumdan kurtulmaya çalıştılar. Hem hijyen problemi hem de vaat edilen dökülmeyi yaşamamaktan kaynaklı sözleşmemi iptal edip kalan ücretimin geri ödenmesini talep ettim fakat durumu zorlaştırıyorlar. Ödemeyeceklerini söylüyorlar. Sözleşme gereği sağlık problemi yaşandığında iptal edileceği yazıyor fakat ben hiçbir hizmetten memnun değilim ve seanslarıma gitmiyorum. Hijyen sorunu nedeniyle sağlık problemi yaşamanın endişesi ile de gitmek istemiyorum. Ayrıca merkezin usulsüz çalıştığını, uzman olmayan kişilerle çalıştığını düşünüyorum. İncelenmesini ve paramın iadesini talep ediyorum.

Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri İzmir Buca Şubesi Mağduriyeti

Nurşen
30 Ocak 2024 03:25

Merve
26 Temmuz 2023 01:58
Nisa sonuçtan çok memnun

Nisa
17 Eylül 2023 00:32
"Elif Hanım'a, mağduriyetimi belirttiğimde özenli bir şekilde ilgilendiği ve problemimi çözdüğü için ve aynı zamanda güler yüzlü, içten bir şekilde ilgilendiği için teşekkür ederim"
Suit Güzellik Merkezi Tarafından Mağdur Ediliyorum
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Seanslar Ve Zorla Satılan Krem İçin Ücret İadesi Talebim Yanıtsız Kaldı

Ceyda
11 Ağustos 10:53
Ravsan sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Hizmetinde Ciddi Mağduriyet Ve Sonuçsuz Seanslar

Ravsan
20 Ağustos 19:14