Suit Güzellik Merkezleri Eskişehir Tam Bir Pişmanlık

08 Mart 2024 20:29

Eskişehir Suit Güzellik Merkezi'nden tam anlamıyla pişmanlık duydum. Birincisi, çalışan sirkülasyonu çok fazla; her lazer seansında farklı bir personel tarafından işlem yapılıyor. İkincisi, Duo-lazer cihazını göstererek satış yapıyorlar fakat bu makineyi hiçbir zaman kullanmıyorlar. Üçüncüsü, seanslarımın süresi dolduğu için bana haber verilmeden iptal edilmiş. Seans için başvurduğumda 'alınamaz' yanıtını alıyorum. Dördüncüsü, 'Bana neden haber vermediniz, nasıl iptal edebilirsiniz? ' diye sorduğumda 'Haber vermek zorunda değiliz, sözleşmede yazıyor. İsterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.' yanıtını alıyorum. Yetkiliyle görüşmek istediğimde ise 'Tek yetkili benim' yanıtını veren G** Hanım'la karşılaşıyorum. Bu nasıl bir işletme yönetimidir? Ödeme peşin yapılıyor, ancak mağdur olunuyor ve seanslar haber verilmeksizin iptal ediliyor. Çalışanlar, 'Sözleşmede yazıyor, şikayet etmek isterseniz edebilirsiniz.' demekte. Kurumsal bir işletme bu şekilde yönetilmez. Eskişehir Kuaförler Odası ve Eskişehir Ticaret Odası başta olmak üzere, Tüketici Hakem Heyeti'ne detaylı bir şikayet başvurusunda bulunacağım.

Özlem
Özlem

Ben de lazere başlayacağım. Ama yorumları okuyunca parayı ödediğime çok pişman oldum. Satış pazarlama yöntemlerini hiç sevmemiştim. Ama soprano lazer olduğu için ikna oldum. Umarım sorun yaşamam

Cansu
Cansu

Aynı problemi bende yaşadım. 1 sene sözleşmemiz dolduğu için benim tüm haklarım bitmiş, bunun bilgisini neden vermiyorsunuz dediğimde cevap yok. Kampanyalar için zırt pırt arayan suit güzellik bunun bilgisini mi veremiyor çok saçma

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Sonucu

08 Ocak 2024 11:28
suit-guzellik-merkezleri-lazer-epilasyon-sonucu-2.pdf
suit-guzellik-merkezleri-lazer-epilasyon-sonucu-1.pdf

07 Ocak 2024 11:28
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 16:16