Seda sonuçtan hiç memnun değil

Suda Bozdemir Tattooer Randevu İptali - Dönüş Yapmama

02 Ekim 2023 21:46

Sosyal medya popülerliğinin kendine verdiği kibre dayanarak müşterilerini hiçe sayan, saygısız ve profesyonel olmayan bir tavırla zaten zar zor alınan randevumu, randevu günü rahatsız olduğunu söyleyerek iptal etti Suda hanım. Gün içerisinde iyi hissederse dönüş yapmasını rica ettiğimde öğlene doğru dönüş yapacağına dair söz verdiği halde asla dönüş yapmadı. Aradığımda açmadı. Sonra Instagram'da alışveriş merkezinde gezme fotoğrafları paylaşmakta sakınca görmedi. Bunun üzerine ne kadar profesyonel olmadığını belirttiğim WhatsApp mesajı üzerine sözde eşi kendisinin rahatsız olduğu ve dinlendiğini, alışveriş merkezine eczane için gittiklerini belirtti ki paylaşımı görmüş olduğumu düşündü büyük ihtimalle. Ertesi gün bile bir dönüş yapmayan, çizmeye çalıştığı profille asla uyuşmayan bir insan olduğu kanaatine vardım. Harcadığım zamana üzülüyorum. Vakit kaybetmek istemiyorsanız randevu almakla hiç uğraşmayın.

02 Ekim 2023 21:57 (Şikayetten 10 dakika sonra)
02 Ekim 2023 22:19

Elbette ki kimseyi ilgilendirmez gün içerisinde ne yapacağınız. Lakin şu vakite kadar dönüş yapacağınıza söz verip sonra asla dönüş yapmamanız, tüm gün insanları bekletmenizi saygısızca buluyorum. Telefonunuzu sosyal medya için elinize alabilecek kadar iyi hissediyorsanız eşiniz yerine kendinizin karşıdaki insanları insan yerine koyup cevap vermenizi beklerdim. Yoksa zaten kimse hasta halinizle işinizi yapmanızı beklemiyor. Burada eksik olan iletişim ki hiç profesyonel değil.

02 Ekim 2023 22:24
02 Ekim 2023 22:37

İşiniz zaten ortada, ondan şüphem olsa bu işe hiç girişmezdim. Maalesef birbirimizi anlayamıyoruz çünkü benim için bu tavır kabul edilemez şekilde yanlış. Umarım sonraki müşterileriniz daha şanslı olurlar.

Nuriye
Nuriye

Kesinlikle işine saygı göstermeyen biri. Müşterisine hiç saygısı yok. Biz şehir dışından geldik. Onca yol yaptık. Hanımefendi ise sapancadan keyif videosu atıyordu o sırada. Veee telefonumuzu açma gereği bile duymadı. Şikayet yazınca da asistanına aratıp özür diletiyor. Asistan ne yapsın sen çekip gitmişsin tatiline

Seda

Ben de yurt dışından geldiğimi özellikle kaç kez belirtmiştim ve tek günümü bu işlem için ayirdigimi. Hala düşündükçe sinirlenip kızıyorum vaktimin boşuna harcanmasına.

Ela Duru Photography Beni Mağdur Etti!

09 Şubat 2024 13:07

Dr. Med Estetik Ve Güzellik Son Derece Ciddiyetsiz