Damla sonuçtan hiç memnun değil

Su Halı ve Koltuk Yıkama (Mamak) Su Halı Yıkama Mamak. Lekeli Halılarımın Tekrar Bana Dönüşü

12 Mart 2024 00:43

Merhaba, 9 halı ve 1 yorgan verdim. Halılar sadece suyla ıslatılmış gibi; 8 tanesi aynı lekelerle geri geldi, 1 tanesi lekesizdi ama o da verdiğimde lekeliydi. Yorgan ise ıslak gönderildi. Poşet içerisinde ne kadar bakteri ürediğini bilmiyorum ancak kötü bir koku vardı ve yorganı atmak zorunda kaldım. Durumu bildirdim, alacaklarını söylediler; ancak ne gelen var ne de arayan. Hem temizlik hem de müşteri hizmetleri açısından memnuniyetsizim.

Su Halı
Su Halı

Su halı yıkama fabrikası adına yazıyorum yağ lekesi maalesef çıkmıyor bunu size de defalarca söyledik ne bekliyordunuz yani size yeni halimi almalıydık arıyorsunuz mahalle ağzıyla konuşuyorsunuz bir de şikayet ediyor ve yalan söylüyorsunuz halınızın her ne kadar lekesi çıkmasa da aldık tekrar yıkadık bir de almadılar diyorsunuz halen bizde olan halıya

Damla
Damla

Merhaba halılar yıkanıp geldiği hâli görselde var lekeler orada görülüyor yağ lekesi sadece mutfak halısında olursa olur öbürlerine ne demeli sarı bir leke var büyükçe o yağ değil sulu boya lekesi o bile çıkmamıştı salon halısı çay lekesi çıkmamıştı hepsini geçtim halıların altları kap kara kalmış yıkanmış halının altı kara gelir mi? Halılarım lekesi çıkmaz ise buna yönelik konuşmanızı beklerdim yalan söylüyorsunuz gibi ithamlarınızı duymak istemezdim doğrusu 6 gün önce yazdım ben bunu halım sizde değildi geleceğiz deyip gelmesiniz telefonları bile açmadığınız gün yazmıştım 3 gün önce şikayet onaylanıp buraya düşmüş haliyle halılar sizdeyken onaylanma süreci olmuş. Buranın çalışma sistemini bilmiyorsunuz galiba. Ayrıca halıları almayacağınızı söylediğinizde şikayet var'a yazarım demiştim yazarsan yaz diye terslemiştim hatırlatırım. Halılarımı teslim aldıktan sonra ki halini de buraya atacağım.

Ezo Gelin Halı Yıkama (Gaziantep) Memnun Kalmadım

02 Ocak 2024 18:29