Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Strong Pratik Yapı Rega Blok Mağduru

22 Eylül 2024 01:59

Bende, Komşum C**** Ş****’in yazmış olduğu bu şikayette kendisi ile birlikte mağdur edilmiş olan komşusuyum. Kendisinin yazmış olduğu mesaj olduğu gibi şahsım adına da şikayet olarak yayınlıyorum. “Şu anda Rega blok olarak sipariş toplayan bir yıl kadar önce strong pratik yapı olarak faaliyet yürüten; sahibinin ve yetkilisinin r** g**B**olduğu yapı firması ile 3 komşu arkadaş olarak 09.05.2023 tarihinde yapmış olduğumuz sözleşme kapsamında 15.08.2023 tarihinde tamamlanarak bizlere teslim edilmesi gereken evlerimiz ilgili şu ana kadar hiçbir işlem yapılmadı. 3 komşu arkadaş olarak toplamda 2 milyon peşinat ödediğimiz evlerimizin şu ana kadar bir duvarı dahi getirilmedi. Gaziantep/Nizip'te bulunan şantiyesine defalarca gidip gelmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık. Aylarca telefonlarımıza cevap vermeyip şantiyeye uğramayan firma sahibi r** g** B**'yı ve Firmayı Dava edip savcılığa şikayette bulunduk. İş yerinin de ruhsatsız olduğunu öğrendik. Her iki Firma da adobe kerpiç ve ahşap yapı'nın alt firmasıdır. Son birkaç aydır evlerden tamamen vazgeçmiş kendileri verdiğimiz 2 milyon tl peşinatımızı almaya çalışıyoruz ancak; ruhsatsız olan iş yerine uğramayıp uzaktan sipariş toplayan r** g** B***telefonlarımıza cevap vermeyip bizden sürekli kaçıyor.
"Rega blok, strong yapı ve adobe mimarlık üçlüsü yapı firması ile Mayıs 2023'te yapmış olduğumuz sözleşme kapsamında Ağustos 2023'te teslim edilmesi gereken evlerimizin şu ana kadar bir duvarını dahi teslim alamadık. Sürekli bizleri aldatan firma, bir süredir telefonlarımıza cevap vermiyor. Gaziantep/Nizip'te bulunan şantiyelerine defalarca gitmemize rağmen Sahibi ve yetkilisi olan r**** g*** B*****'yı yerinde bulamadığımız gibi kendisine ulaşamıyoruz. Sözleşme yaptığımız tarihte kendisine verdiğimiz %50 peşinatımızı alıp kurtulmaya çalışıyoruz ancak bir türlü kurtulamıyoruz.”

22 Eylül 2024 10:12

Bende, Komşum Celal Ş***’in yazmış olduğu bu şikayette kendisi ile birlikte mağdur edilmiş olan komşusuyum. Kendisinin yazmış olduğu mesaj olduğu gibi şahsım adına da şikayet olarak yayınlıyorum. “Şu anda Rega blok olarak sipariş toplayan bir yıl kadar önce strong pratik yapı olarak faaliyet yürüten; sahibinin ve yetkilisinin r** g**B**olduğu yapı firması ile 3 komşu arkadaş olarak 09.05.2023 tarihinde yapmış olduğumuz sözleşme kapsamında 15.08.2023 tarihinde tamamlanarak bizlere teslim edilmesi gereken evlerimiz ilgili şu ana kadar hiçbir işlem yapılmadı. 3 komşu arkadaş olarak toplamda 2 milyon peşinat ödediğimiz evlerimizin şu ana kadar bir duvarı dahi getirilmedi. Gaziantep/Nizip'te bulunan şantiyesine defalarca gidip gelmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık. Aylarca telefonlarımıza cevap vermeyip şantiyeye uğramayan firma sahibi r** g** B**'yı ve Firmayı Dava edip savcılığa şikayette bulunduk. İş yerinin de ruhsatsız olduğunu öğrendik. Her iki Firma da adobe kerpiç ve ahşap yapı'nın alt firmasıdır. Son birkaç aydır evlerden tamamen vazgeçmiş kendileri verdiğimiz 2 milyon tl peşinatımızı almaya çalışıyoruz ancak; ruhsatsız olan iş yerine uğramayıp uzaktan sipariş toplayan r** g** B***telefonlarımıza cevap vermeyip bizden sürekli kaçıyor. "Rega blok, strong yapı ve adobe mimarlık üçlüsü yapı firması ile Mayıs 2023'te yapmış olduğumuz sözleşme kapsamında Ağustos 2023'te teslim edilmesi gereken evlerimizin şu ana kadar bir duvarını dahi teslim alamadık. Bir süredir telefonlarımıza cevap vermiyor. Gaziantep/Nizip'te bulunan şantiyelerine defalarca gitmemize rağmen Sahibi ve yetkilisi olan r**** g*** B*****'yı yerinde bulamadığımız gibi kendisine ulaşamıyoruz. Sözleşme yaptığımız tarihte kendisine verdiğimiz %50 peşinatımızı alıp kurtulmaya çalışıyoruz ancak bir türlü kurtulamıyoruz.” ,

Celal sonuçtan hiç memnun değil

Rega Blok Ve Sahibi

28 Ağustos 2024 19:47

29 Ağustos 2024 10:24

Hüseyin
12 Mayıs 2025 20:25
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Çamdan Ahşap Ev & Mimarlık Evimi Yapamadı!

15 Eylül 2023 12:07

Arda Yapı Dekorasyon İnşaat Şirketi Mağduriyeti