Storks Pırlanta Bileklik Tasarım Hatası

15 Ekim 2023 10:12

Merhaba, firmadan çok severek ince su yolu pırlanta bileklik aldım. Bir süre sonra bileklik kopmuş ve düştü... Hiç fark etmedim çünkü yürürken ya da otururken bilemiyorum bir kafede düştü. ( Kolumu çarpmadım, bilekliğe zarar verecek Herhangi bir durum da olmadı) Aldığım mağaza çok ilgili davrandı hemen firmaya gönderdiler, firma da onarıp ya da ne yapılması gerekiyorsa onu yapıp bilekliğimi bana ulaştırdılar. Maalesef ben yine bir süre sonra bilekliğimi kaybettim. Kolumdan düştü... Bu arada aynı sıkıntıyı aynı modeli alan bir arkadaşım da yaşadı. Bileklik kendi kendine açılıp düşebiliyormuş... O da bir kere kaybedip bulmuş onunkinin sorunu da klips kaynaklıymış. Şu dakikadan sonra yapacak bir şey yok, çok severek aldığım ve iyi de para ödediğim bilekliğimi kaybettim ve sebebi maalesef tasarımı. Klips açılıp çok rahat düşebilir, ince olduğu içinmiş - kopabilir- vs... İyi de günlük kullanım için yaptığınız ve bizlerden sağlam paralar aldığınız bu ürünler daha sağlam bir klipsi veya kaynak yerinden veya Herhangi bir yerinden çat diye kendi kendine kopup düşmeyecek bir işçiliği hak etmiyor mu? Bijuteri ürünleri bileklikler bile daha dayanıklıdır. Artık yapacak bir şey yok, şikayetimi yazdım çünkü sizlerin hatası olan bu ufak detaylar bizim canımızı yakıyor. Buradan bu mesajı okuyup da " ince su yolu bileklik "almak isteyenler iyice düşünsünler diye de paylaşmak istedim.

16 Ekim 2023 10:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Şerife sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 22:56
"Hem şube çalışanları hem de şikayet sonrası arayan hanımefendiye ilgileri ve nezaketi için teşekkürler"

Blue Diamond Bileklik Kilidi Bozuk

28 Nisan 2024 00:26
Blue Diamond Bileklik Kilidi Bozuk
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 23:56
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Klips Sorunu Halledilmediği İçin Bilekliğim Düşmüş Ve Kayboldu.

24 Eylül 2024 14:37

07 Şubat 2025 15:31