Emrah sonuçtan memnun

Storish Geciken Karyola Teslimatı Ve İletişim Sorunları

26 Ağustos 2024 22:37
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı çözüldü iade. Teşekkürler...”

Storish.com dan 23 Temmuz tarihinde bazalı karyola siparişi verdim. Teslim tarihi 18 24 Ağustos arası görünüyordu. Ağustos başında siparişlerim menüsünden siparişime baktığımda gönderildi olarak görünüyordu. 18 Ağustos ta storish.com müşteri hizmetlerini aradım ve siparişimin ne zaman geleceğini ve nerede olduğu hakkında bilgi almak istedim. Not edildi ve 2 3 gün sonra dönüş yapıldı. Antalya depoda olduğu ve kendilerinin getireceğini ve gelmeden aranacağım söylendi. Bugün yine aradım yine gün içerisinde dönüş yapılacağı söylendi fakat dönüş yapılmadı. Sorunum şu evde olamayabilirim diye teslim tarihini öğrenmek istiyorum sadece, geçtim geç teslim edilmesini. Kimse teslim tarihi vermiyor 3 haftadır Antalya depoda bekliyor. Kurumsallıktan uzak bir firma olduğunu düşünüyorum. Zaten adını da duymamıştım tereddütle sipariş vermiştim tereddüt etmekte haklıymışım

27 Ağustos 2024 09:24 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sn. Emrah O., Storish Geciken Karyola Teslimatı Ve İletişim Sorunları ile ilgili en kısa sürede Storish ekiplerimiz tarafından ulaşım sağlanacaktır.

27 Ağustos 2024 16:36

Sn.Emrah O., numarasıyla 23.07.2024 tarihinde vermiş olduğunuz siparişiniz 29.08.2024 tarihinde teslim edilecektir. iyi günler de kullanmanız dileğiyle...

29 Ağustos 2024 17:03

Maalesef olumlu sonuçlanmadı. Önce arandım ne zaman geleceği ile gün verilmedi. Tekrar arandım 29 Ağustos ta kesin geleceği söylendi. Bugün gelmeyince ben aradım yine aranacağım söylendi. En son arayan kişi bugün getiremeyeceklerini 2 3 gün içinde getirebileceklerini söylediler. Sonuç hüsran. Yine gelmeyecek anlaşılan

03 Eylül 2024 15:45

Bugün itibari ile ürünüm henüz gelmedi defalarca aramama rağmen dönüş yapılmadı WhatsApp kanalından da sipari ş numaramı sordular sipariş numaramı vermem ile iletişimi kestiler, yanıt verilmiyor. Sadece müşteri hizmetleri kayıt açıyoruz deyip ilgili birim arayacak deniliyor süreç bu şekilde yürüyor. İlgili birim aramıyor. Storish (! ) Pişmanlık

05 Eylül 2024 17:19

Uzun uğraşlar defalarca aramalar sonunda bir yetkili olduğunu düşündüğüm kişi tarafından arandım. Planlama sorumlusu Tuğba hanım aradı ve 5 Eylül perşembe günü kesinlikle teslim edileceğini söyledi. Hatta o gün kendisi ile iletişim kuracağım bir dahili numara dahi verdi. Gelelim sonuca ürün tabii ki gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda yine aynı kayıt oluşturma durumu. Kendisine ulaşacağımı söyleyen planlama sorumlusuna ulaşmak mümkün değil. Tamamen aldatmaca işler

24 Eylül 2024 13:58
26 Eylül 2024 11:28

Teşekkürler

26 Eylül 2024 11:29

Hızlı çözüldü iade. Teşekkürler...

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Storish Mobilya'dan Aldığım Tetra Baza Hatalı Ve Eksik Geldi, Sorunum Çözülmüyor

Derya
15 Mayıs 2025 12:09