Recep sonuçtan çok memnun

Stilevs Görüntü Var İcraat Yok Çekmiyor

03 Ocak 2024 21:20
Recep'in Teşekkür Mesajı
“Üründe sıkıntı vardı. Fabrikaya gönderdim. İncemeden sonra yenisi ile değiştirdiler. Kurumsal bir firmaya yakışanda buydu. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.”

Bu kadar kötü bir tasarım olamaz. Basit bir fan, güçsüz bir motor, kalitesiz bir filtre sistemi. Hepsi yaklaşık 4 kilogramlık plastik bir yığın. Emiş gücü yetersiz. Başlıksız bile yerdeki leblebiyi çekmiyor. İki oda temizledikten sonra üç defa filtreyi temizlemek zorunda kalıyoruz. Yine de memnun kalmadık. Hani eski, çelik gövdeli elektrik süpürgeleri vardı, işte ona muhtaç olduk. Makinenin yeniden gözden geçirilmesini tavsiye ederim.

03 Ocak 2024 21:27 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

04 Ocak 2024 18:48

Aranıp ilgilenmek sorunun ne olduğunu dinlemek Lütfunda bulundular. Kendilerine teşekkür ederim.

03 Eylül 2024 10:20

Derya sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 14:30

Gülşen
14 Ocak 2024 23:05

25 Nisan 2024 13:32
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 15:03
Aslan sonuçtan memnun