Stilevs Blender Arızalandı Dönmüyor

Stilevs Blender Arızalandı Dönmüyor
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Stilevs markasına ait blenderım arıza yaptı. İkinci defa sürekli kullanmadığım halde blender dönmekte güçlük çekiyor. Çalıştırdığımda ses var ama bıçaklar dönmüyor. Bir an önce çözüm bulunmasını istiyorum. Üç yıl garantili diye aldığım ürün daha iki yıl oldu. Bu şekilde olmasını bu markaya yakıştıramadım.

22 Ocak 2024 18:56 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

Gamze
6 Eylül 2024 16:30

Teşekkürler

Kullanımdan Sonra Arızalanan Stilevs Robot Ve Blender İçin Servis Hizmeti Talebi

"Arızalı ürünleri gönderdim ve sağlam bir şekilde geri aldım. Hiçbir kargo ücreti ödemedim. İlgilenen temsilciye de teşekkür ederim."

Stilevs Blender Servis Sorunu

"Teşekkür ederiz servis bakımından çok iyi"

Stilevs El Blender Seti Pişmanlığı

Stielevs marka blender setini satın almıştık ve toplamda üçüncü kullanımda ortadaki dönen lastik benzeri kısmın eridiğin...

Arızam Giderilmedi Stilevs Bilendir Seti.

"Şikayetim dikkate alınarak marka temsilcisi benimle iletişime geçti. Teşekkür ederim."

1 Yorum

Tümünü Gör
Stilevs Süpürgenin Çekimi Yok

StilevsSüpürgenin Çekimi Yok

Ebru
Stilevs Anka S Dik Süpürge Kırıldı

Stilevs Anka SDik Süpürge Kırıldı

Ceylan
Stilevs Anka S Dikey Süpürge Mağduriyeti!

Stilevs Anka SDikey Süpürge Mağduriyeti!

Nazlı
Stilevs Kahve Makinesi Isıtma Yapmıyor!

Stilevs KahveMakinesi Isıtma Yapmıyor!

Ahmet
Stilevs Sabah Şarja Taktım Dolmamış Gibi Uyarı Veriyor Çalışmıyor!

Stilevs SabahŞarja Taktım Dolmamış Gibi Uyarı Veriyor Çalışmıyor!

Esra
Stilevs Yetkili Servis Mağdur Etti