İslam sonuçtan hiç memnun değil

SteelSeries Değişim Yerine Önerdikleri Ürün!

08 Haziran 2024 18:34

Benim ürünüm SteelSeries Arctis 3 kablolu beyaz kulaklıktı. Bu kulaklığı 2022 Temmuz ayında 999 TL'ye almıştım. Ürünüm bilgisayardaki sesleri konuştuğum kişiye yansıtıyordu. Teknik servise yolladım ve ürünün arızalı olduğu, değişiminin gerektiğine karar verdiler. Şimdi en önemli kısma geliyoruz. Neredeyse 15-17 günün sonunda, her iki günde bir ısrarla aramam sonucunda geri dönüş yaptılar ve kendi kulaklığımın aynısından ellerinde olmadığını, bu sebepten muadil ürün gönderilmesini uygun bulduklarını söylediler. Bana önerdikleri kulaklık SteelSeries Arctis Nova 1 giriş seviyesi bir kulaklık ve piyasa değeri 1500 TL civarında. Bu kişiler iyi niyetli ve yardımcı olmaya çalışan kişiler değil, bu teklifi zaten mantıklı olan bir kişi kabul etmez. Neyse, ben kabul etmediğimi belirttim kendilerine. Sonra [email protected] adresine mail yolladım, e*** Hanım tarafından geri dönüş yapıldı. Size yardımcı olacağım dedi ama sonrasında mail yoluyla daha önceki teklifi yinelediğini, hiçbir şekilde yeni bir ürün ya da bir üst model ile değişim olmayacağını ve yardımcı olamayacaklarını söyledi. Yani anlayacağınız ya 999 TL'yi al ya da 1500 TL'lik senin kulaklığından daha düşük bir kulaklığı sana yollayalım diyorlar. Benim kulaklığımın güncel fiyatı 4500-5000 TL arası, yani ben bu kulaklığı bir daha alamam. Sadece aldığım zamanki kur farkını ve şimdiki kur farkını hesaplarsak 999 TL şimdi 2000 TL yapıyor, enflasyon ve vergileri hesaba katmıyorum bile. Sadece ürünü satana kadar ilgileniyorlar, ürünü sattıktan sonra daha fazla nasıl mağdur edebiliriz diye düşünüyorlar. Müşteri temsilcileri çok kötü, kaba davranıp yüzüme kapatıyorlar, kurumsallıktan çok uzaklar. Abartmıyorum. Ben şimdi bozuk ürünüm için hakkımı başka yollardan arayacağım. Tek üzüldüğüm şey, kullandığım bütün ekipmanlar SteelSeries ürünleriydi ama artık benim SteelSeries ile olan serüvenim burada bitti. Bir daha hiçbir şekilde kullanmam, ama hakkımı kesinlikle arayacağım.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 11:25

Reşatcan
04 Eylül 2023 19:24

Garantiye Gidemeyen SteelSeries Ekipmanlarım

16 Mart 2024 21:29
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 15:07
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklığı Garanti Sorunu
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

SteelSeries Ve Vatan Bilgisayar Kulaklık Arıza

10 Temmuz 2024 16:49