D&R Mağazalarının Çoğu Steam Cüzdan Kodu Satmamak İçin Her Şey Yapıyor

Muhammet
02 Temmuz 2023 18:57

01.07.2023 tarihi saat 10.40 sıralarında İzmir İstinyePark AVM de bulunan D&R mağazasına 200₺ lik Steam Cüzdan Kodu almaya gittim. Mağazada bulunan kasiyer bana Satışı yapılamıyor dedi. Bende sebebini sorduğumda, ay yeni başladığı için sistem onay vermiyor dedi. Ben evet ay yeni başladı ve sabah 10.00 da açtınız mağazayı, denemeden nasıl biliyorsunuz dedim ve belki verir diye tekrar denemelerini istedim fakat yapamayacağını söyledi. Müdürle görüşmek istedim öğleden sonra geleceğini söyledi. Bu durumla ilgilenilmez ise mahkemeye başvuracağım, orada sözlü söylediklerinizi resmi evrakla mahkemede kanıtlamanız gerekecek ayrıca Steam firmasına ileti göndereceğim. Firmanın cüzdan kodunu personelin kendisi satın alıp internette online olarak daha fahiş fiyatlara sattığını düşünüyorum, bütün D&R lerde çeşit çeşit bahanelerle bu kodu sattırmıyorlar. Konunun takipçisi olacağım ve nereye gidiliyorsa gideceğim.

Bayram
17 Eylül 2025 02:22
steam-hesabimda-yetkisiz-satin-alma-ve-guvenlik-acigi-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
steam-hesabimda-yetkisiz-satin-alma-ve-guvenlik-acigi-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
steam-hesabimda-yetkisiz-satin-alma-ve-guvenlik-acigi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Ağustos 2023 13:52
Steam Hesaplarımızı Balon Gibi Patlıyor

Emre
11 Haziran 2025 09:15
satin-alinan-steam-cuzdan-kodunun-kullanilamamasi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 11:41

Yusuf