Sistem Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Aralık 2024 17:27

Senelik ortalama 2000 kutu içecek alıyorum, kendi kural yanlışlığından dolayı kötü davranıyorlar, bir de bunu paylaşınca bana sıkıntı olacağını söylediler. Hanımefendi, ah çok korktum! Sütlü çay alıyorum, sistemden otomatik yeni doldurma hakkı veriyor, gidip bir bardak daha istediğimde bana 'süt veremeyeceğiz' diyorlar. Ücret ödemek istediğimde de sistemi otomatik olarak yeni doldurmadan düşüyor! Bari süt veremiyorsanız, sistem ayarlamalarını sütlü içeceklere ücret kesme şeklinde yapsaydınız. Ben de bunun için Starbucks'ı arıyorum, bana 'ikinci içecek alamazsınız' diyorlar. Ücret ödemek istediğimi anlattım, yine aynı cevabı veriyorlar. 'İçmeyin, yasak' dediler. Hata çıkan sistemi değil, hatayı ortaya koyan kişiyi halletmeye çalışıyorlar! Paylaşacağımı söyledim ve bir anda o kadar kötü davranmaya başladılar. 'Size sıkıntı olur, paylaşırsanız bize değil' diye ablam korkutuyor beni. Ben de bizim millete onlarca şey yapan markaya her gün gidip harcama yaptığım için en sonunda diyeceğim: Yaşasın Espressolab!

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:31
Starbucks Rewards Kampanyasında Yaşanan Sistemsel Sorunlar
Starbucks Rewards Kampanyasında Yaşanan Sistemsel Sorunlar
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü İkramında Karmaşa: Kartla Ödeme Sorunu

Tuğçe
06 Ocak 2025 14:24
Doğum Günü İkramında Karmaşa: Kartla Ödeme Sorunu

22 Kasım 2023 21:37

27 Aralık 2024 11:27
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Getir Yemek Starbucks® (Bağcılar Göztepe Mah.)

18 Mayıs 2024 12:54

Starbucks Kategorileri