Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 18:54

19 Eylül 2022'de Stanley adventure travel termos 0,47 litre satın aldım. Satın aldığım ürünü garantiye gönderdiğimde bana farklı bir model olarak geri geldi. Gelen ürün tutma yeri olmayan modeldi. Neden farklı ürün geldiğini sorduğumda ellerinde aynı ürünün olmadığını bildirdiler. Ancak hala satışta olduğunu ve diğer zincir mağazalarında satıldığını görmekteyim. Telefon numarama QR kod ile kayıtlı olan, satın aldığım ve garantiden farklı gelen ürünün fotoğraflarını yükleyeceğim. Gelen ürünü bir süre kullanmaya çalıştım. Ancak çok soğuk ve sıcak sıvılarda ürünün kapağı kendi kendine açılıyordu. Bir keresinde sıcak çay elimde patladı. Ürünün kapağını sıkı çevirdiğinizde kapağın kendiliğinden açıldığını ve dönmeye devam ettiğini fark ettim. Kaynar çay koyduğum zaman bir iki saat içerisinde soğuyor ve içilemez hale geliyor.
Ayrıca termosun tutma kulpunun olmaması nedeniyle yanımda taşırken zorlanıyorum. Stanley gibi ömür boyu garantili bir ürün beni son derece hayal kırıklığına uğrattı. Ürünün ilk garantiye gönderdiğim modeli olan, tutma kolu olan şekilde bana geri temin edilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasını talep ediyorum.

12 Şubat 2024 09:21

Herhangi bir dönüş yapılmadı

Stanley Termosun Bekleneni Karşılamayan Performansı!

Recep
09 Ocak 2025 09:32
Stanley Termosun Bekleneni Karşılamayan Performansı!
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Kalite Sorunu!

Ceren
11 Kasım 2024 19:17
Azra sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termos Yalıtım Sorunu Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

13 Eylül 2025 13:12
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
08 Mayıs 2024 11:53