Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
01 Mart 2024 17:16

Red pazar üzerinden Stanley su matarası aldım. Termos hiçbir darbe vs almadığı halde su akıtmaya başladı. Ömür boyu garantisi olduğunu bildiğimden aldığım firmayla iletişime geçip ürün inceleme istedim. Ürün incelemeye giden ürünüm 1 ay sonra ben iletişime geçince gönderildi. Ama kargo ücretini benden talep ederek ve contasının olmayışından ben sorumluymuşum gibi ima edilerek. Arkadaşlarıma önerdiğim mağarayı aldığımda ürünü oğlumla birlikte açmıştık. Çektiğim videoda herhangi bir contanın varlığı bile söz konusu değilken bu çektiğimiz sıkıntıyı anlamış değilim. En kısa zamanda bana en başta gönderilmesi gereken halde termos gönderilmesini talep ediyorum. Ekte ürünü ilk aldığımda ki hali mevcut. Sonraki görseller ise ürün incelemeye gönderirken çektiğim fotoğraflar. Bir de ürünü önerdiğim arkadaşlarımdan biri kapağı kurulan termosu geri gönderip aynı hafta yeni matara gönderilmişti ve kargo ücreti ödemeden. Çifte standardı anlayamıyorum.

14 Haziran 2024 13:35

Ürünü red pazar/ termos-matara.com dan almıştım ve ürün su sızdırdığı için (contasız olduğu fark edilip asla kontrol edilmeyip gönderiliyor anladığım kadarıyla.) tarafıma 1 ay gecikmeli de olsa gönderildi. Sonrasında ürün gelir gelmez kargoda zarar görebileceğini düşündüğümden en ufak bir darbeyle kapak yerinden ayrılıyor. Ürünü aldığım yere yazdığımda sert bir tutumla karşılaşıyorum ve asla garanti kapsamına girmez deniliyor. Ama bakın aynı üründen arkadaşımdan almıştı ve kırılan ürüne yapılan tavır ve yepyeni ürün gönderiliyor. Neye göre garanti kapsamına girdi kırılan matara peki! Yıllardır kullandığım Stanley ürünlerde asla böyle bir durumla karşılaşmadım ama bu ürün marka değerinizi gözümde sıfırladı. Ekte kırılan matara ve arkadaşımın kırılan matarasına yapılan muamele var incelemenizi ve acilen durumu düzeltmenizi rica ediyorum! Daha önce kırılan matarayı neye göre değiştirdiniz!

Ek
04 Mart 2024 20:50

Termos-matara.com sitesinden aldığım ürünle ilgili şikayetim çözüme kavuşulmadığı gibi iletişime bile geçmediler!

Derya sonuçtan çok memnun

Derya
05 Ağustos 2024 23:45
"Buraya yazdıktan sonra bir firma yetkilisi arayıp tekrar değerlendirmek üzere termosu göndermemi istedi ve ürün değişimini yaptılar. Teşekkürler."
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
16 Mart 2024 23:34
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Aralık 2023 11:49
Stanley Termos Sorunuma Çözüm Beklerken Hayal Kırıklığı
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
17 Şubat 2025 16:59
stanley-termosun-garanti-ve-kalite-sorunlari-8.pdf
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosum Paslandı Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

Duygu