Sevil sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur SSS Tur Tur Hakkımı Yaktı

17 Haziran 2024 19:20

SSC tur beni sahipsiz bıraktı. 15 Haziran otobüslü 8 günlük baştan başa Balkan turuna katılmıştım. Yanlışlıkla eski pasaportumu aldığım için İpsala gümrük kapısından giriş yapamadım. Rehberim şirketle irtibat kurmadı belkide gece olduğu için ama nöbetçi şirket yetkilisi de yokmuş demek. Beni orada öylece bırakıp gitti. Sabah 5 30e kadar Yunanistan'dan gelecek bir otobüs bekleyip binip İstanbul a evime döndüm. Bu süreçte yine şirketten kimse aramadı. Oralarda tansiyonum çıksa veya başıma herhangi bir şey gelse umurları ve sorumlulukları değil miş demek bunu anladım. Sonra kendim irtibat kurdum 3,4 sefer bana yardımcı olmalarını aynı günün akşamı aynı şartlarda turları vardı ona dahil etmelerini istedim. Mümkün olmadığını yeniden ücret ödeyerek katılabileceğini belirttiler Sonra yetkili olmadıklarını vs. Mail attım şirkete müdür olduğunu söyleyen U*** bey aradı o da aynı cevap üstelik bayram izninde olduğu için lütfedip dönmüş beyefendi. Beni bir sonraki tura dahil edip selaniğe kadar götürüp 2 rehberle iletişim halinde olsalardı Ohrid'de 1 gün kayıpla turuma devam edebilirdim. Bütün aramalarım sonuçsuz kaldı. Uyuyup kendime geldikten şoku atlattıktan sonra ertesi sabah yeniden aradım. Turdan açan birine beni dün yönlendirmediniz turunuza kabul etmediniz Yunanistan'a otobüse binip gitsem bir gün gecikmeli katılabilirdim. Biz böyle bir sorumluluk alamayız ayrıca yetkili değilim yetkiliye bağlayın, onlar bayram izninde. Konuşmalar kısır döngü. Sonra dün departman müdürü U*** beyi aradım çözümleri sunup yardımcı olmadınız. Siz şirketsiniz ben yabancı ülkeye kafama göre gidemezdim ücretini öderdim ama sizin de bu süreçte beni yönlendirmeniz gerekmez miydi. Kendi turunuzla bile selaniğe kadar alıp orada diğer tura yetiştirebilirdiniz deyince bugün uçağa otobüse binip gidin biz karışmayız otellerinizi ayarladık. Kendi hatanız biz ne yapabiliriz üstelik ben bayram iznindeyim size cevap verme zorunluluğum bile yok yine de dün dönüş yaptım size paranızı ödeyin tura yazalım ekleyelim diye... Sonra da madem biliyorsunuz bu çözümleri binin uçağa otobüse gidin cevabı verip kapattı. Demek yolda hastalansak cüzdanımızı çarptırsak ölsek sahipsiz bırakacaklar. Allah'tan Kendi ülkemdeydim Ayrıca biz sizin sorumluluğunuzu rehbere devrettik o çözüm üretseydi dediler. Rehberi aradım benim böyle bir sorumluluğum yok şirket yapmalıydı bunu dedi. Hem bayramım rezil odu hem 16000 küsur liram yandı.

19 Haziran 2024 01:51

Hiç umursadılar SSC Tur yetkileri

Rabia
07 Haziran 2024 16:09

SSC Tur Balkan Gezi Memnuniyetsizliği

23 Temmuz 2023 08:34
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Balkan Turu Hayal Kırıklığı: Rehber Ve Konaklama Sorunları!

Rabia
11 Eylül 2024 13:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Vize Mağduriyeti Ve Olumsuz Müşteri İlişkileri Deneyimi

Merve
11 Mart 2024 19:50
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
01 Eylül 2024 13:38