Fatih sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Kötü Şoför Memnun Değiliz

22 Ekim 2023 15:42

Lütfen öz değerlendirme yapın. Bugün Eskişehir turu yaptık. Rehber G**** Hanım iyi bir arkadaş, hakkını yemeyelim. 34 FHB 904 plakalı aracı kullanan ve gün içerisinde şoför agresif ve itici hareketlerde bulunması grup içerisinde dillendirildi. Yanı sıra bizler umursamadık, güzel bir gün geçirmek için geldik. Fakat şoför aracı gerek hızlı kullanmasına da tamam, sorun değil. Virajlarda sert girmesi ve ani fren defalarca yapması haliyle yolcular arasında mırıldanmaya yol açabiliyor. Akabinde şoför telefon ile konuşuyor, o sırada arka taraf bir savruldu, sert sürünce bir yolcu yanına gidip 'can taşıyorsun, telefonla konuşma' diye uyardığında 'sanane, sanamı soracağım' diye agresifçe üslupsuz şekilde cevap verince tüm yolcular şoför değişmesini, yedek şoför kullanmasını istedi. Mola yerine çekip inince ve şoför arasında arbede yaşandı ve şoför yolcuların üzerine yürüdü. Gerek çocuklu ailelerin olması, yaşlı kişilerin olması ve hamile bayanın olması çok korkutucu noktaya taşındı. Polislik olduk. Efendim, biz ne için geldik, nasıl bir durumla karşılaştık, ne yaşadık? Tamam, yolcunun ayağına kalkması suç deniyor da neden kalktığını sorgulanıyor mu, uyarılması adına gidiliyor. Şoför 'sanane, sanamı soracağım' deyince araçtan inip üste yürününce işin sonu polislik oluyor. Tercihim ücretsiz dahi yapılsa o şoför kullanacaksa gelmem, onlarca tur var, kötü bir tecrübe oldu. Canımız emanet sağ salim geldik ama böyle bir şey yaşamak bizleri üzdü. Üzgünüm. Umarım o kişi ile firma bağları keser, bir daha görüşmemek üzere kötü sonlandı.

profile profile
21 Kasım 2023 11:32 (Şikayetten 29 gün sonra)

Değerli Misafirimiz Ssctur Müşteri Memnuniyet Merkezi'nden ben Hakan Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Rezervasyon Numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz. Konuyla ilgili müşteri memnuniyet merkezimiz tarafından size ulaşılacaktır. Sevgilerimizle Ssctur Müşteri Memnuniyet Merkezi

27 Kasım 2023 18:39

Üzerinden sure geçmesi nedeniyle numarayı hatırlamıyorum lakin kaydınız varsa plaka ve gün tarih belirttim şikayetimde o günkü Eskişehir kafilesine bakarsanız

SSC Tur Eskişehir Turu Şikayetim

Figen
22 Ekim 2023 15:35

Kazaya Uğratıldım Tehdit Edildim İftira Atıldı SSC Tur Tarafından

Sevil
05 Temmuz 2023 12:31
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
30 Haziran 2023 08:08
Sude sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Günübirlik Eskişehir Turu

30 Eylül 2024 18:10