Yakup sonuçtan hiç memnun değil

SPX 2 Kez Deforme Gelen Raket

SPX 2 Kez Deforme Gelen Raket
17 Kasım 2023 13:47

Raket siparişi vermiştim. Raket elim ulaştığında kutusundan çıkarıp baktığımda, raketin bazı yerlerinde boya sökülmesi olduğunu fark ettim ve geri iade ederek yenisini sipariş ettim. Hem arayarak hem de e-mail ile daha iyi paketlenmesini ve dikkat edilmesini rica ettim. Yeni sipariş ettiğim raket elim ulaştı ve yine aynı şekilde özensiz paketlenmiş olarak geldi; diğer raketten daha kötü halde, boyaları sökülmüş bir şekilde. Böyle bir sorumsuzluk görmedim. Gönderdiğiniz raketlere hiç bakılmıyor gibi. Sanırım 9.000 TL'lik bir ürünü bu şekilde iki defa üst üste nasıl gönderebiliyorsunuz, aklım almıyor. Daha öncesinde 9.500 TL'ye raket sipariş etmiştik ve özensiz paketlendiğini görünce arayıp söyledik, 'Böyle yapmayın, zarar görebilir raket' diye. 'Tamam, dikkat edeceğiz' demelerine rağmen, her gönderdikleri sipariş bir öncekinden daha da kötü halde geldi.

17 Kasım 2023 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Kasım 2023 21:57

Aradığınız telefona bakamadım sonrasında ben geri dönüş yaptım, raketteki sorunu video kaydıyla yolladım görüştüğüm hanımefendi bana raketi değiştirebiliriz dedi ama buraya gönderecekseniz incelenecek eğer ki üretim hatası olduğuna kanaat getirilirse değiştireceğiz dedi, raketi değiştirmek istiyorum deforme olmamış bir tanesiyle lütfen yetkili birisi beni arayabilir mi mesai saatleri içinde bana yenisini gönderin bu raket elinize ulaşınca incelemesini yaparsınız.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 11:41
Ferzan sonuçtan hiç memnun değil

Ferzan
21 Şubat 2024 10:22

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

Berfin
04 Haziran 2025 10:41
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
30 Aralık 2024 21:53
"Gerçekten bir operasyon sorunu vardı süreçte ancak aksilikler her zaman oluyor, markalar arasındaki farkı genelde çözüm yaklaşımları yaratıyor. Şikayetin çözümü ile ilgilenen Elifnur Hanim gibi bir çalışanla uzun yıllardır karşılaşmamış olabilirim. Müthiş bir hassasiyet ve yetkinlikle belki de bütün gün benim teslimatım ile uğraştı. Şikayetimden ötürü ben mahcup oldum neredeyse. Kendisine ve Elifnur Hanım gibi çalışanlar istihdam ettiği için Decathlon ekibine teşekkür ederim."

30 Temmuz 2024 18:26
Barçın Spor Özensiz Kargo Ve Müşteri Memnuniyetini Umursamayan Değişim Politikası