Çınar sonucu yetersiz buldu

31 Temmuz 2023 21:48

26 Temmuz 2023 tarihinde 5 gün önce 20.999 TL'ye almış olduğum Soultech Bike 003 marka ve serili elektrikli bisiklet teknik bilgilerinde 60 km menzil denilmiş. 73 kg ideal bir kilom var, fakat pedalla desteklememe rağmen 2 şarjla 73 km maksimum yaptırabildim. Yani pedalla desteklememe rağmen 36.5 km menzil yaptı. Hız göstergesi düzensiz çalışıyor. Yani 25 km hızda bazen sıfıra iniyor, bazen 5 km hiza, bazen de 15 km hiza. İlk zamanlar doğru gösterirken uzun sürüşlerde sapıtıyor. E07 ve E08 hatası ve disk işaretine benzer tuhaf bir uyarı veriyor, anlamadım. Soultech Bike Gross Teknoloji'yi 31 Temmuz 2023 saat 10:00 civarı aradığımda teknik bilgilendirme yapamadı bayan ve bilgilendirme yapabilecek birine yönlendirmedi. Media Markt ile görüşmemi istedi. Media Markt ile görüştüğümde ilk önce iade koşulları bilgisi almamı, gene 31 Temmuz tarihinde iade için sistemlerinin arızalandığını, yarın gelmemi istediler, gidip sonucu bilgilendireceğim. Verilen teknik bilgi ile bisiklet uyuşsa, bu arızaları aynısıyla 1 gün içerisinde göstermese, bu memnuniyetsizliğim oluşmazdı. Gerekli fotoğrafları ve videoyu ekleyeceğim.

01 Ağustos 2023 10:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetvar.com üzerinden yapmış olduğunuz bildirim tarafımızca incelenmiştir. Yaşamış olduğunuz soruna ilişkin, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz.

08 Ağustos 2023 13:58
Soultech Bike 003 Gross Teknoloji Müşteri Memnuniyetsizliği

Müşteri temsilcisi bayan iş bitirici kibar bir bayan media marketin saçmalığını ortaya çıkardı sorun ise Media Markt ürünü aldığımda bana hazır kurulumu binebilirsiniz dedi servis açılımı ve ayarları yapması gerekiyormuş arıza üstüne arıza verdi. Kullanıma göre 35 ila 45 km iken menzil 60 yazmış Media Markt yüksek göstermiş sitesinde düzelttiler fotoğrafını paylaştım media markete ayrı bir şikayet oluşturacağım soultech böyle bir iş bitirici sorunu anlama ve çözme kabiliyetine sahip personeli ödüllendirmeli sağ olsun yoksa media marketin hatasını bulmasaydı hala uğraşıyorduk

Mehmet sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 22:26
"Serap hanıma, ilgi alaka ve sabrından dolayı çok teşekkür ederim."
Soultech Elektrikli Bisiklet Satın Alma Deneyimi
Soultech Elektrikli Bisiklet Satın Alma Deneyimi
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Soultech Elektrikli Bisikletin Servisi Yok

02 Ocak 2024 11:31
Soultech Elektrikli Bisikletin Servisi Yok

Soultech Elektrikli Bisiklet Alış İşlemi Sorunu

02 Ağustos 2023 20:47
Botan sonuçtan hiç memnun değil

Soultech Servis Desteği Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

07 Mart 2025 11:40
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 18:24
Soultech Arızalı Ürünü Satan Bir Firma