Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sony Eurasia Sony WF-1000XM4 Batarya Problemi

Sony Eurasia Sony WF-1000XM4 Batarya Problemi
03 Temmuz 2024 12:52

Sony WF-1000XM4 model kulaklığım var. Kalitesinden ve ses performansından oldukça memnunum. Ancak garanti süresi bitiminden bir süre sonra güncelleme geldi. Güncelleme yaptıktan sonra sağ kulaklığın şarjı hemen bitmeye başladı. Yetkili servis ile görüştüğümde yenisini almanız lazım tamir (batarya değişimi) olmuyor diyor. Tamamen kullanıcıyı mağdur edecek bir durum. Yani Sony kulaklık alacaksanız 2 yıl kullanın atın yenisi alın diyorlar kısaca taktir sizin.

profile profile profile
03 Temmuz 2024 16:55 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri 444 Sony /444 7669 www.sony.com. t

Semra

Biz de Aliexpress'ten batarya sipariş verip değiştirdik ancak yine de sol taraf max yüzde 40 şarj oluyor

Semra

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Pilleri değiştirmeme rağmen sol taraf şarj olmuyor. Kaliteli ürün diye bir suru para vererek aldık. 2 yıl bile dayanmadı.

Fırat
Fırat

Aynı mağduriyeti yaşıyorum ve Sony yukarıdaki otomatik mesajı herkese gönderiyor. Bu gönderdikleri numarayı arayınca hiçbir şey yapılmıyor. En sonunda suratınıza telefonu kapatıyorlar. Çok güzel söylemişsin. Sony piyasanın en pahalı kulaklığını satıyor ve satmaya da devam ediyor. Ve özetle diyor ki ben senin kulaklığını istediğim zaman çöpe çıkarırım ve sen de bunun düzelmesi için bana tekrar para ödemek zorundasın.

Hakan
Hakan

Arkadaşlar 2023 Ocak ayında aldığım Sony wf 1000xm4 kulaklığım benzer şikayet sol şarj birden seviye düşme başladı garantisi devam. Bursa'da servise verdim İstanbul'a gönderecekler baktım 2 gün hareket yok geri almaya gittim başka şubeye göndermişler. Dedim 3 gün burada sürünen ürün bize 2 ayda gelmez aldım tabii. Araştırdım sadece değişimi güncel fiyattan yapıyorlar. Eee bunun sorunu pili, baktım kodu Z55H 3.85V 75mAh aliexpress de mevcut demontajına da baktım telefoncu arkadaşa gösterdim yapar mıyız tamam. Siparişi verin adam gibi batarya taktırın servisle filan uğraşmayın. Sabah aradım bir bayan arkadaş doğuda bir çağrı merkezi ile mi anlaşmışlar aksanını zor anladım. Kimseyi yargılayamam ama firma temsilcisisin kardeşim, bana bilmediğim bir şeyi söyleyin. O yüzden sakin sakin gerilmeden kendi işinizi kendiniz halledin en güzeli. Maliyet işçilik dahil 15-20$. Saygılar...

Celal sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:17
Hattab sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 18:15

Sony WF-1000XM4 Kulaklıkta Yazılım Güncellemesi Sonrası Şarj Problemi