Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
18 Mayıs 2023 20:17

Aracıma dış film kaplattım, 1 yıl içinde yıkamadan kaynaklı dediler. Garantiye girmiyormuş tekrar kapattım. 6 ay sonra tekrar kabardı, yine yıkama hatası diye garanti kapsamı dışı firma merkezine yazın ama sonucun değişeceğini sanmıyorum dedi.

Bursa Nilüfer odunluk medikana hastanesinin tam arkasındaki Bursa bayileri, yazışma yaptık. Dedikleri gibi sonuç değişmedi. Çevremizde hiç marka olmayan firmaların bile yaptıkları film kaplamalarında böyle sıkıntılar yaşanmıyor, kurumsal firmaların bu olaylardaki yaklaşımı tabir caizse müşterileri saf yerine koymaktır.

Telefonla önce arayıp bunu düzeltmek için yöneticime danışıp Bursa bayisinde bilgi verip size döneceğim dediler, ama oradaki patronun gözüne girmek için yönetici koltuğunu meşgul eden kişi direk mesajla yıkama kaynaklı diye yazıya cevap gönderdiler, tekrar üst yöneticiniz baksın dedim sağ olsunlar başka bir teknik personel aynı yazıyı yazdı.

Bu firmanın en üst düzeyde yöneticisi arasın burada yazmaya dilim varmıyor, kurumsal firma nasıl yönetilir, nasıl iletişim kurulur görüşelim. Bir yahudilik atasözü işportadan giyinecek kadar zengin değilim, bunun açılımını ve meslek ahlaki konusunda kendilerini geliştirsinler. Bu nasıl bir işletmecilik yazıklar olsun Sonax firmasına.

Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Carwax 0 Km Aracımı Mahvetti!

Aytekin
14 Haziran 2024 03:23
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Km BMW X1 Aracım Ppf Uygulamasında Çizildi Ve Hasar Giderilmedi

Metin
10 Haziran 2025 22:19
Sıfır Km BMW X1 Aracım Ppf Uygulamasında Çizildi Ve Hasar Giderilmedi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Adana Beyaz Evler Sonax Mağdur Eder!

Murat
07 Ocak 2024 19:52
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
30 Ağustos 2024 20:10