Yüksel sonuçtan memnun

Sompo Japan Tss Check Up Randevu Sistemi

05 Ağustos 2024 13:40
Yüksel'in Teşekkür Mesajı
“Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum”

Merhabalar, ben iki eşim üç senedir sompo tamamlayıcı sağlık sigortalıyız. Poliçede yılda bir kez check up hakkımız olmasına rağmen bu zamana kadar kullanmadık. İlk kez randevu için aradığımda ya sistem çalışmıyor diyorlar ya da müşteri temsilci telefonunu aradığımda ne dediği anlaşılmayan parazitli bir ses kaydı ile karşılaşıyorum. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik bu sistemler hiç denetlenmiyor mu anlamadım.

05 Ağustos 2024 13:47 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, konuya ilişkin inceleme yapılabilmesi için poliçe ve kimlik numarasının iletilmesini rica ederiz. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş.

05 Ağustos 2024 16:30

Telefondan aradılar ben ve eşimin t. C. Numaralarını verdim ilgileneceklerini söylediler.

06 Ağustos 2024 10:57

Bir gün sonra aradılar check up randevusunu oluşturdular. İlgi ve alakalarına teşekkür ediyorum.

06 Ağustos 2024 11:23

Sayın Yüksel K, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 06.08.2024 tarihli görüşme ile randevunuza ilişkin bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

06 Ağustos 2024 11:23

Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum

Yakup sonuçtan çok memnun

Yakup
23 Ağustos 2024 12:37
"Genel merkezinizin ilgisi Takdir-e Şayandı. Teşekkürler ederim. Umarım alacağım hizmette sorunsuz olur. İyi çalışmalar"

Büşra
19 Temmuz 2023 13:02
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Almak İmkansız: Sompo'nun İletişim Sorunları

Yeşim